Zobacz pełną wersję : A ja nie mam czasu za bardzo ani ochoty rejestrować moich...
zwierzaków. Panie w starostwie sa niemiłe, pracująoprócz czwartku do 15.00(ja pracuję codziennie do 15.00). Jak myslicie czy jest możliwa np. kontrola policji w domu i sprawdzanie czy mam zarejestrowanego zwierzaka?
pozdro
domel
dr Robert
30-04-2012, 09:38
To już jest wyłącznie Twój problem. Ja chce w przyszłości wymieniać się zwierzakami z ludźmi z innych krajów, uczestniczyć w programach hodowli rzadkich gatunków, sprzedawać potomstwo moich zwierząt, dlatego swoje zarejestruję. Czy jest możliwa kontrola policji nie wiem, na razie pewnie nie.
kontoli nie ma. ale jak chcesz rzeczywiście coś robić , a nie tylko je "trzymać" to warto zarejestrować. Już niedługo bez rejestracji bedzie trudno sprzedać młode, wymienić się z innycm hodowcą, nie mówiąc juz o wspomnianych programach hodowlanych, ksiegach z rodowodami, itp. Bez rejestracji tracisz po prostu masę z tego na co masz szanse jako prawdziwy hodowca.