Zobacz pełną wersję : odmiany barwne
dla wszystkich milosników odmian barwnych... nacieszcie swe oczy;)
na zdjeciu po kolei od lewej do prawej:
chocolate albino, patternless (dawniej leucistic), blizzard, i czesc duzego leucistic'a ktory sie juz nie zmiescil;)
powoli bede sie staral by coraz wiecej u nas na rynku sie tych slicznosci pojawialo!!!! :))))
Jeronimo
06-05-2012, 20:02
no ladne foto heheheh :PPP
a mi sie nie pojawily zdjecia :/
najbardziej mi sie podoba ten po srodku :P, tylko gdzie on jest:)
Hehe Super tylko gdzie sa te fotki??? ;))
sluchajcie, patrzcie, mam tu pelno unikalnych zdjec smokow latajacych, jeden zolty, drugi fioletowy, trzeci czarno-bordowy! patrzcie, sa o tu, wlasnie tu ----> . swietnie, nie? :D
Może zamiast robić sensacji poczekamy aż pepre umieści tą fotke bo pewnie zapomniał i tyle.
uuuuu nie zaladowalo sie:( bu.
pikne sa:) pepre mam pytanie, czy masz napalonego samca albinosa, bo moje dwie samiczki (high yellow) po wakacjach chyba beda juz gotowe:) a nie chce ich dopuszczac do zwyklego bo on ma silniejsze geny i wyjdzie normalny gekus a nie odmiana:)
Też mam małego ubarwionego jak ten chocolate albino, białe paski na boku głowy z białymi kropkami na górze głowy oraz ogon paskowany z białym kolorem. Myślałem, że to normalne ubarwienie gekonów.