Zobacz pełną wersję : Swierszcze
Mam pytanie.Jak rozdroznic samca swierszcza od samicy.A czy koniecznie musi byc torf,czy moze byz włukno kokosowe,albo cos innego(np.co??) i czy swierszcze musza miec swiatło/????
Pytanie do hodowcow swierszcy itp. ,a jesli nieznasz sie na ty to niepisz głupot.Zgory dzeki:_:_)
samica ma pokładełko, z dupy jej wystaje, takie długie coś
jak chcesz zedy złożyły jajka to myszą mieć gdzie. ja mam torf kokosowy czyli mielone włukno, może być ziemia, inny torf, można mieszać z paskiem, ja nie mieszam.
moje nie mają oświetlenia i sie mnożą
Zero wyobrażni...
Na stronie jest opis hodowli śwerszcza...Po co zaśmiecać forum takimi bezmyslnymi postami? Mija ochota na zaglądanie na stronę,wiedząc z góry co można na niej przeczytać.
Pozdrawiam,hatiras
Samica świerszcza ma pokładełko (taki kolec na końcu odwłoka)
Samica świerszcza ma pokładełko (taki kolec na końcu odwłoka)
Samica świerszcza ma pokładełko (taki kolec na końcu odwłoka).
Powinien byc torf. Swierszcze nie potrzebuja owietlenia, moga stac np obok grzejnika.
ja rozumiem ze chciales odp na pytanie ale 3 razy to chyba przesada.Jestem podobnego zdania jak hatiras ze na poczatku nalezy poszukac w starszych postach a jesli tam sie nie znajdzie to wtedy pisac lub jesli to jakis odosobniony przypadek.
pzdr