Zobacz pełną wersję : Poprostu "HARDKOR"!!!
Kolega mi dzis opowiedzial, ze jego kumpel mial kiedys pajaka. Kupil sobie takiego juz sredniego kedziezawca. 3mal go i 3mal, karmil, wszystko bylo ok. Az nagle patrz jednego dnia...a pajak.... lezy na pleckach (wylinka - on nie wiedzial o tym) i sie nie rusza... Pomyslal ze umarl, wiec mu zrobil sekcje "zwlok" ..... i to tak...
Tak to jest jak się kupuje zwierzę w ciemno.... Lol - szkoda pająka... Trafił na wyjątkowego "eksperta".
He he , no... sekcje zrobil...
Głupota ludzka nie zna granic. :( Szkoda ptasznika. :(
ten koleś to chyba doktor frankeinstein :PP ale ludzie to naprawdę czasami durni są do potęgi 6515674651686465 :]]]
Grażynka
10-02-2013, 03:00
***** KONKRETNY
hahahahah co za talent
szkoda pajaka.... :(
szok...totalna masakra...ciekawe czy robi sekcję wszystkim zwierzakom np.pieczonemu kurczakowi ;/.....
Atrax Robustus
26-02-2013, 15:04
No takich chirurgow nie brakuje... z reguly sa to rozwydrzone gowniarze (lub dorosle, rozwydrzone emocjonalnie "gowniarze"), ktore dostaly zabaweczke.
To az zal nazywac glupota, bo glupota by sie obrazila.
nic dodac ,nic ujac..Kuba rozpruwacz sie klania...Jacy ludzie sa glupi.....
Hej no co Wy? On poprostu jest ciekawski.Ja za młodu też robiłem sekcje na żabach:)Jednak Mógłby poczytac, lub popytać innych o robalu którego chodował.
chcialbym zobaczyc co bylo w srodku tego pajaka...
kuba ziom
20-03-2013, 04:10
poj*** ten gosc
Ten koleś to jakiś chory na umyśle , przed kupnem mojego pierwszego pajaka wiedzialem przynajmniej co je , CO TO WYLINKA ,wilgoc i te inne zeczy ... bardzo bardzo biedny ptasznik
ku*** chętnie bym temu chu**** jaja urwał!