Zobacz pełną wersję : Gekony gruboognowe
Dorosła parka (6 letnia) gekonów gruboognowych (Hemitheconyx caudicinctus).
piękny ten z prawej strony. Czy on jest z hodowli? ma niezwykly ogona jak na gruboogonowke, bo przeciez wszystkie co u nas sie spotyka to maja takie ogony jak ten drugi...
;))))))))))))
z tego co kojaze to ten pierwszy ogon jest po regeneracji :) ale nie jestem pewien :P
No Gacek właśnie niejt po regeneracji a nawet jeśli jest to gruboogonowe takie mają ja właśnie mam problem bo znalazłem fotki gekonów i niewiem czy to gruboogonowe odmiana czy lamparcie odmiana ale chyba niestety gruboogonowe bo mają ten biały pasek na tułowiu bardzo widoczny!!
fred... jak coolary pisal to oba geki na fotce to gruboogonówki!
pepre wiem że to gruboogonowe:DMi chodziło o to że w necie znalazłem fotki gekonów i niemoge ich odrużnić czy to gruboogonowe czy lamparcie:]bo strasznie podobne do siebie
Ale przeciesz napewno są odmiany zobacz chociaszby to!!Niejestm pewien czy to gruboogonowy czy lampart!Wiem że najprawdopodobniej to gruboogonowy ale już jednak ie brązowy
Wiadomość zmieniona (23-11-03 23:39)
hehehehehhehhe
to jest gruboogonowy tangerine albino. gdzies za tydzien bede mial takie 2 szt:)
No własnie więc są nietylko brązowe:DBędziesz miał do sprzedaży??
A ten co to za jeden??Oprucz tego że z nadwaga:D
bede mial tylko dwie sztuki, raczej sie nastawiam ze ktos kupi, bo cenie kazda na 1000zl, ale to itak jest przystepna cena w porownaniu do tych jakie panuja "na rynkach" chociazby www.amgecko.com czy na gieldach w europie (w hamm we wrzesniu była parka za 800e)
pepre a ten ostatni co dałem w zalłączniku to jaki to?
ten ostatni to tez gruboogonowy :P
Boże ale tego jest:/ I potem odrużnij sobie lamparciego od gruboogonoweo :D
nie no gruboogonowy ma masywniejsza, ale bardziej krępą budowe ciała niz lampart
No tak ale sam zobacz to ostatnie zdjęcie!!Mysle że można je rozrużniać poprzez tą charakterystyczną ałreolke:D
Fakt bardzo fajne gekony. Samiczka nalezy do pepre'go. To jest część naszej wspólnej hodowli.