Zobacz pełną wersję : poznajcie vidę i jej zwierzaki
Tak długo juz jestem z wami, ogladam wasze zdjęcia i choć moje sa bardzo kiepskiej jakości to chcałam wam pokazać-myslę ze nie będziecie mi mieli tego za złe (w robieniu zdjęc nie jestem najlepsza lecz w hodowli tak:)
To zdjecie robiłam z telefonu-i wyszło o.k.-nie?
Czasem trzeba uciec z terra:)
Kord1991
29-10-2012, 12:34
Fajne zdiecia gorsze te kture robiłaś telefonem...
pozdrawiam terrorystuw .
hehehe :) fajne bekony :]
Uciekający bekon brzmi jak tytuł jakiejś komedii:) A zwierzaki fantastyczne:)
czesc
fajne bekoniki :P :))))
ladne ladne te gadziki :>
fajne zdjątka tych twoich bekonów hehe
gekony są świetne też je kocham ;)
Super gekony !!! Wlascicielka tez !!!!!! :))))))))
mateotychy
30-10-2012, 08:48
fajne:)
snakeman
30-10-2012, 10:42
fajne bekoniska :P a masz może jakieś kiełbaski albo może boczki ? :P
Dziekuję wam wszystkim za pozytywna opinie moich gekonów:) Widze że smieszy was nazwa:Bekon i Bekonica a wzięła sie ona stąd że jako początkujaca terrarystka pomyliłam sie i zamiast gekon powiedziałam bekon i tak juz zostało....Fajnie jest czytać wasze posty bo dotyczą zwierząt z którymi dla mnie nie zrówna się zaden pies,kot czy inne zwierzę - bo sa fantasyczne i kocham je bardzo!!!!(dobrze ze ten gatunek lampartów tak długo zyje i nie mam znimi wiekszych kłopotów zdrowotnych)
Jeszcze raz dzięki i jesli bedziecie chcieli to znów cos zamieszczę i postaram sie aby jakość zdjęć była lepsza:)))))
HIHI-zgadza sie a on jest czasem taki śmieszny że nadawałby sie jako aktor w komedii:)
:) dzieki-komplemenciarzu-ale gekony ładniejsze:D
Więc łap cyfrowke i do roboty :) Z chęcią zobaczymy! Na specjalne zamowienie poprosze o wiecej fotek z wystrojem terrarium bo lubie takie oglądać ;)