jak długo nie można ruszać/brać na ręce węża po zjedzeniu przez niego posiłku i czy wogóle taki wskazanie istnieje czy to tylko obiegowa opinia
Wersja do druku
jak długo nie można ruszać/brać na ręce węża po zjedzeniu przez niego posiłku i czy wogóle taki wskazanie istnieje czy to tylko obiegowa opinia
weza nie powinno sie brac na rece przez okolo 3 dni po podaniu pokarmu , ale zalezy tez to od wielkosci posilku....
Boze, tyle postow bylo na ten temat. Ludzie pytajcie sie jak czegos nie wiece, na czatach, a nie zasmiecajcie forum.
nikt ci nie kazał reagować, naszczęście pozostali są bardziej przychylni nowicjuszą, zwłaszcza że ja właścicielem wężą zostałam z zaskoczenia.
miłego dnia i wielu przychylnych i wyrozumiałych znajomych.
Sara
jak widze takie posty to musze reagowac. Co ci szkodzi zapytac kogos na czacie ? lwasnie po to on jest, albow yslij komus e-maila, a co ja bede sie wypowiadal i tak na tym forum panuje samowolka i nie ma juz dobrej starej ekipy oprocz paru gosci ktorzy tu wytrzymuja.
bardzo przepraszam że ci TU przeszkadzam
ja patrze na to jak wyraźnie jest zgrubienie na ciele ui jeśli stwierdze że już można to biore.