Ukąsiła już kogoś brachypelma albopilosum???
Wersja do druku
Ukąsiła już kogoś brachypelma albopilosum???
tak mnie L3 to chyba taka sama jak twoja?!
Nie.Mnie jeszcze nie ukąsiła ,ale sie pytam tylko???Napisz jak cie ukąnsiła i co zrobiłeś ,że ukasiła.Napiszesz???
albopilosum nie konsa :D nie wieze ze to gryzie nie wiem co mu robiliscie ale muj niegdy nie przejawiał agresji nawet mi włosków nie wyczesuje
To buło głupie pytanie - dekilla.Hej Opu mnie brachypelma albopilosum nie ukąsiła.
zeby albopilosum ugryzł trzeba sie nameczyć:P prawie nie wykonywalne 30min denerwowania pajaka a on nawet niechce wlosów wyczesać :/ no samice są bardziej agresywniejsze od samców ale i tak nie jest łatwo doprowadzić pajaka do takiego stanu zeby atakował.
Po co go doprowadzac do takiego stanu ? ty byś chciał zeby cie trzymali w faunboxie i szturchali pędzlem ? i kurcze nawet włosków nie wyczeszesz,,
ja nie mecze pająków .podalem przyklad ze ktoś musi sie naprawde znecać nad pająkiem ze taki L3 zatakuje !!
Juz chyba na serio nie macie o co pytac? Jezeli nastawiasz sie ze Cie ukasi albopilosa to jej nie bierz na rece, to tego nie zrobi napewno. A jak Cie ugryzie nic Ci nie bedzie.