Mam pytanko: Wychodowałem sobie konopie lecz nie jest to marihuana bo ma tylko 3 a nie 5 "palców". I chciałbym ją wstawić do mojego terra. Czy mogę?? Czy mojemu gekusiowi nic nie będzie?? Proszę o pomoc. Dzięki i pozdrawiam
Wersja do druku
Mam pytanko: Wychodowałem sobie konopie lecz nie jest to marihuana bo ma tylko 3 a nie 5 "palców". I chciałbym ją wstawić do mojego terra. Czy mogę?? Czy mojemu gekusiowi nic nie będzie?? Proszę o pomoc. Dzięki i pozdrawiam
haha konopia to konopia nie liczy sie palcow...powiedz poprostu ze masz samosieje ;] za nia nic nie grozi ;]
Tzn. to nie są samosieje tylko sam je wyhodowałem z nasionek z pokarmu dla papugi. I teraz nie wiem co robić bo one ładnie wglądają. POMOC!!!!
no to sie nazywa samosieja ..... prawdziwe palenie ktore sie sprzedaje jest nasaczane chemia zeby bardziej kopalo ....a sama trawa posiana z nasionek takich jest wlasnie samosieja ...
Nio to jak w końcu?? Można włożyć do terra z lampartem??
taaa tylko skręć mu blanta żeby się nie musiał męczyć ;)
Ejjjj!!!!! Ja tu poważnie pytam a wy wszyscy tu o jaraniu. To jak można czy nie bo już nie wiem.
a czemu nie? przecież tego nie zje bo to gad mięsożerny. gdybyś miał lega i mu to wsadził to widziałbyś uśmiech na jego licy ;)