Witam
Czy bedzie ktos tak uprzejmy i powie mi gdzie znajduje sie ta gielda we wroclawiu ktora sie odbywa w piatek?? Od kumpla szlyszalem ze to jest gdzies na armii krajowej ale chcialem sie upewnic.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam
Czy bedzie ktos tak uprzejmy i powie mi gdzie znajduje sie ta gielda we wroclawiu ktora sie odbywa w piatek?? Od kumpla szlyszalem ze to jest gdzies na armii krajowej ale chcialem sie upewnic.
Pozdrawiam
jakbys czytał archiwum to byś wiedział
Tak tez myslalem ze tego typu odp dostane. Wydawalo mi sie ze to forum sluzy do pomocy....
Słuzy ale wczesniej trzeba przejrzec archiwum a potem zadawac pytania, forum nie lsuzy do odpowiadania po tysiac razy na to samo pytanie. A znajduje sie gielda na Armii Krajowej na terenie bazy TRANSBUDU, przynajmniej za moich czasow tak bylo.
dojedziesz tam 15 i 8.
Wielkie dzieki za pomoc:)
Nastepnym razem zrobie tak jak radzicie-poszukam w archiwum
Pozdrawiam
Właśnie tego nie jestem w stanie zrozumieć - po co sie ktoś oddzywa jak nie chce pomóc ?? Nie masz ochoty to nie udzielaj sie a nie piszesz że jest napisane niżej.
Pozdro !
A ja całkowicie rozumiem tych którzy radzą używać funkcji "szukam". Myślę, że niechęć do przeszukiwania archiwum jest wyrazem lenistwa i braku szacunku dla korzystających z forum, dla stałych bywalców jest po prostu nudne i irytujące czytanie po raz setny tego samego pytania (nie wspomnę, że niektórzy płacą za internet zależnie od czasu korzystania).
Poza tym administratorzy zadali sobie trud ułożenia regulaminu forum i warto, aby także punkt 5 był przestrzegany.
Uwaga. Giełda przed swiętami przeniesiona jest na 22. 12. 2004.
Pozdrawiam
Sylwia