witam
jestem początkującym htmlowcemale chciałbym sobie założyć strone.jaki program mi polecacie lub jaki kurs ?? front page niestety po angielsku mam...
Wersja do druku
witam
jestem początkującym htmlowcemale chciałbym sobie założyć strone.jaki program mi polecacie lub jaki kurs ?? front page niestety po angielsku mam...
skontaktuj się ze mna na gg:4804627 to przesle ci dobry kurs html
nie korzystaj z FP - generuje mase niepotrzenego kodu, i generuje troche niepotrzebnych rzeczy - proponuje dreamweavera macromedii, a na dobry poczatek kurs Pawła Wimmera i notatnik :) - mowie powaznie
pozdrawiam
Najlepiej sie nauczyć html a później pisac we front page'u w widoku html i mozna wtdy kiedy się chce zobaczyć to co się do tej pory zrobiło na zwykłym widoku.
de gustibus non est disputandum, ale nie znam czlowieka zajmujacego sie projektowaniem i wykonaniem stron, ktory polecalby FP, generalnie znalezienie w naglowku
<meta name="generator" content="FP ktorakolwiek wersja">
jest raczej powodem do kpienia sobie z autora, no ale to juz co kto lubi :)
pozdrawiam
bat
ja osobiscie robiłam wszystko w front page'u, w htmlu nie lapie sie calkowicie, cala reszte obrabialam w programach graficznych (photoshop, photo impact, gif animator etc etc). dla poczatkujacych polecam FP, ja przynajmniej tak zrobilam :)