-
SANDAL!!! BRAK POSZANAOWANIA!!! PLAGIAT!!!
Niedawno zamiescilem na forum 4 zdjecia mojego gekona liscionogiego: W dziale Zdjecia i Sprzedam.
PATRZE... a na znamym portalu http://www.terrarystyka.com.pl SA ZAMIESZCZONE MOJE ZDJECIA!!!! Ich RZEKOMY AUTOR (Zlodziej moich zdjec) podpisal sie ze sa JEGO AUTORSTWA a TEN ZLODZIEJSKI PORTAL PODPISAL JE SWOIM ADRESEM STRONY!!!!!! MOJA ZLOSC NIE ZNA GRANIC! NIKT MNIE NAWET NIE ZAPYTAL O POZWOLENIE! ZDJECIA MAM NADAL W APARACIE!!!!! PIE****LENI ZLODZIEJE!!!!!!
-
Re: SANDAL!!! BRAK POSZANAOWANIA!!! PLAGIAT!!!
-
te same zdjecia mozecie zobaczyc na mojej stronie i na lamach tego forum. Zdjeci nie podpisywalem zeby byly ladne. Asia, ktora odemniedzis kupila gekona moze poswiadczyc! A MIKELOS JEST DRANIEM!
-
Nooo nie...... I jeszcze ponadawal im tutyly...... dlaczego on sie tak rzdzi nie swoimi rzeczami. Soryy moze histeryzuje, ale to naprawde nie jest przyjemne, mogl mnie chociaz zapytac.
-
-
Noooooo tooooo jużżżż jest przegięcie :/
-
nie histerzyjesz - masz prawo sie wkurzyć.... tez bym się oburzył jakby mi ktoś fotki skradł
-
A ta Asia mysli że to ty jesteś :O:O
-
Czy napisales do kogos w TP? Zanim rzucasz takie slowa wypadaloby to zrobic?
Skad ktos ma wiedziec czyje zwierze jest na zdjeciu? IMO wystarczyloby zebys dal znac, ze to Twoje zwierze i nie zyczysz sobie, by te zdjecia byly na tym serwerze.
-
z tego co wiem to nie rozsyłał tych fotek po necie, a tam gdzie sam je umieścił wyraźnie stało czarno na białym, że to jego zwierzak, więc powinni byli zapytać.
-
Zapytac? Chyba logiczne, ze jesli dostaja zdjecia, to mozna domniemywac, ze to zwierze osoby przysylajacej. Cala wina (no moze 90%)lezy po stronie osoby wysylajacej.
Jak sobie to wyobrazasz? Kazdy, kto umiesci fotki bedzie pytany : " Sorry, ale to twoj waz/pajak/jaszczur/kapec?"
-
-
zgadzam sie z Kamilem czemu odrazu wyzywacie caly portal ? przeciez plagiatuje Mikelos ktory i tu sie udziela, zapodal on tam forki a skad tp mogla wiedziec ze sa nie jego.
-
Panowie, Panowie !
spokojnie !
nie plujcie zaraz na cały serwis tp. skad maja wiedziec ze ta fotka nalezy do innego uzytkownika...anyway, troche kultury i bez wyzwisk ;PPPP
-
Portal w sumie tez zostal oszukany bo TYP MIKELOS oszukal ich mowiac ze to JEGO ZDJECIA. jelsi on im pozwolil nadac nazwe portalu na tych zdjeciach to ja mam PODWOJNY ZAL DO NIEGO!!! MIKELOS SZMATO! MOGLES MNIE CHOCIAZ ZAPYTAC!!!! NIE BYLO BY PROBLEMU!!! Zrob TEMU ZEKOMO SWOJEMU GEKONOWI jeszcze kilka fotek i pokaz!!!!!!!!!!!! Widzisz, nie mozesz, a ja moge, w kadej chwili. Asia moze to potwierdzic.
-
dokładnie przecież to jest osoba która jest na tym forum;/
spokojnie!
pozdrawiam!
-
Ja nie mam pretensji do portalu terrarystyka. Juz wyslalem mejla z prosba o wyjasnienie sprawy z tym M. Bulwersuje mnie to ze sam sobie ponadawal tytuly i wogule to jest okrpone, to boli.
-
ZABNIERAM SIE ZA PODPISYWANIE ZDJEC :]
-
Dobra już nie kłapcie dziobami niech się może teraz złodziej wypowie, a ów złodziej w jakiś tam sposób reprezentuje terrarystyke.
-
Piotrze zaproponuj tamtemu serwisowi,jakąś nauczke dla tego MIKELOS niech go przyblokują na terrarystyce,a zwłaszcza numer ip na tym serwisie,niech wie co zrobił i niech ma nauczke plagiat jest poważnym przestępstwem za które trzeba karać!!! .Lub też niech spróbuje sie jakoś wytłumaczyć jak umie...szczerze mówiąc w to wątpie ...ehhh.
-
PMajdan - mogles to zalatwic w inny sposob a nie rzucac sie na wyzwiskami. :)
anyway - wiecej kultury... :))
-
nie rozumie do kogo była skierowana twoja wypowiedz KoReXoN ?? ...... Mi.. no ten złodziej dostał bana na terrarystyce od kobera,a zdjęcia zostały usunięte po kłopocie ... mam nadzieje ze juz sie to nie powtórzy .......
-
Poprostu go to zdenerwowało,nie ma sie co dziwic. Takich złodziei trzeba karac w jakiś sposób żeby mieli nauczke i sie więcej to niepowtarzało!!! .Jeśli takie osoby będą bezkarne ten proceder będzie sie nadal powtarzał ! :(
-
odczepita się od terrarystyka.com.pl
przyjemniejsza tam atmosfera.. jakaś jakby piknikowa :D
a podpisywanie zdjęć to tam automatyczne jest. koleś znalazł na neci, spodobały mu się, to dodał do albumu. spokojnie, nie ma co się denerwować
-
ok Mikleos ukradł ci fotki ale dlaczego nazywasz Portal złodziejskim? to jest zautomatyzowany upload, i portal z tą kradzieżą nie ma nic wspólnego, Mikleos zoastał zabanowany... przykro nam z powodu twoich fotek, ale uważam że ze swojej strony tp zrobiłą co mogła
PMajdan, Asia też jest współpracownikiem tp, czy ja też nazwywasz złodziejem?
Album ma jasno napisany regulamin wolno w nim wklejać tylko swoje zdjęcia. Mikleos złamał regulamin terrarystki.pl i dostał za to bana, szczerze mówiąc, teraz czakam aż ktoś przeprosi za zbyt ostre słowa
-
Lepiej zawiadomic Admina, facet dostanie bana, fotki zostana usuniete - bez klotni i plucia na niektore osoby. :)
-
Proponuje wam zaproponowac Nookowi zabanowanie Mikleosa na tcp... tutaj też pisze posty
-
Przepraszam wszystkie kobiety i dzieci za zbyt ostre słowa.
-
Ale to raczej nie to forum...
-
ramm, jesteś niemożliwy :)
-
jak reszta osob z forum TP wypraszam sobie wyzwiska od "zaje*** zlodzieji" nie wina calego TP ze jakis pajac zrobil cos takiego ..... powstaly 2 tematy na forum jeden nawet sam napisalem i sie wyjasnilo kolo dostal bana i po klopocie .....ale nie najlepiej zaraz wyzwac 1000 osob i zbesztac a potem pomyslec ...ehh n/c
-
-
Hoho, inteligencja az tryska. Dziwie sie, ze admin czy tez moderator nie cenzurowal tych wypowiedzi. Moze dlatego, ze "jechana" jest terarrystyka.pl?
-
dla mnie śmieszna jest ta cała sprawa z jakąś wojną dwóch największych polskich stron w tym klimacie. powiniśmy się jako terraryści jakoś razem trzymać, a nie dzielić na 100 000 kawałków
-
Zgodze sie tutaj z Grochu
-
e tam , mnie uczono ze obrazaja sie tylko sprzataczki i gospodynie domowe:P
-
nie, być moze dlatego ze admin nie siedzi cały dzien przy kompie by usuwać posty pacanów.
-
nie napisałem że się obraziłem, poczułem się urażony ;-)
-
a dla mnie 2 wypowiedzi pepre i Zibiego sa goot spodobaly mi sie i podisuje sie pod nimi
-
To nie "wojna" ludzi korzystajacych z tych stron.