-
sir_bozno TY cioto !!!!!!!!!!!!!
boisz sie odebrac telefonu ?
odbierz ten cholerny telefon , najpierw mi afery robisz i mnie obrazasz a jak sie dogadujemy i Ci zalatwiam weze do wysylki to grozisz mojej mamie i siostrze ze do domu ze szkoly nie wroci ? Przesadziles skurwielu , teraz to sobie przyjedz po morelie osobiscie to Ci trociny z mordy zrobie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mogla byc juz sprawa zalatwiona , nie dosc ze sam spieprzyles wszystko to jeszcze jestes taką ciotą , trzeba Ci dupsko skopac gnoju kiedys !!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze sobie pogadamy to masz jak w banku śmieciu .
Nook nawet nie kasuj tego posta , bo juz wyjasnialem raz na forum sprawe tak jak mnie prosiles i ktos posta skasowal a nie bylo w nim nic co by bylo temu winne .
-
Re: sir_bozno TY cioto !!!!!!!!!!!!!
Umawialismy sie wyraźnie-jesli do dzisiaj (poniedzialek) nie wyslesz wezy to mam sie ubiegac o zwrot pieniedzy. Co do nieodbierania to jestes mistrzem co??
Do zobaczenia kotku...
-
o 21 w wtorek na czacie badź.
-
Laaa no jak widze to na tym forum to regularna wojna jest wszyscy sie biją ........
-
nook zrob dzial RING-MortalKombatBegin <rotfl>
-
Spoko Fryzjer - ring będzie jak dorwe na jakimś zlocie tego gnoja :-)
-
oj duuuzo wczesniej.
Pylius masz tupet-zrobiles mnie na 2800 i jeszcze masz czelnosc sie odzywac?? Dla niewtajemniczonych-zaplacilem mu za weze i dostalem komunikat ze ani wezy,ani kasy nie dostane. Sprawa jest juz w prokuratorze :)
-
mnie tez zrobil w bambuko. sprzedal "w imieniu kolegi" zbożówke albino, dorosla samice, ktora "nie jadla bo dopiero co jajka zlozyla" brzmialo obiecujaco... heh fakt nie jadla, moze nie do konca, bo jadla ale za kazdym razem zygala... (conajmniej 4 karmienia). Gdy pisalem do pyliusa by mi wyjasnil co moze byc, czy u niego tez tak bylo, czy rzeczywiscie zlozyla jajka, jakos zawsze zapominal mi odpisac. ignorowal moje pytania. z wymazu kloaki okazalo sie ze to amebiaza... dziwne ale przypadkowo teraz moje weze w hodowli nie jedza. wszystkie w ciazy? hehehehe
Nie polecam.
-
Widac guttaty wszystkie trzymal razem. Tez kupilem parke albino-u samicy podobno jaja bylo juz widac. Jak przyjechaly ... hm... koszmar. jajeczek nawet wet sie nie doszukal-po tym jak padla dzien po przyjezdzie. Samiec zyl jeszcze kilka dni u wetala,ale tez co zjadl to wyzygal. Szkoda zwierzatek.
-
dziwne ze Pylius sobie na takie numery pozwala... przeciez to mu, jako sprzedawcy dobrze nie wróży
-
pepre pretensje mozesz miec do kolegi bo od niego kupiles, od niego odebrales, ze mną sie nawet ie umowiles na tego weze finalnie , a co do Marcina - Tobie nie sprzedawalem zadnej parki albino wiec stul pysk gnoju .
-
czy ty chcesz ze wszystkich robic dzieciaki gnoje i debili????
prosze daruj mi.
zerknij do archiwum gg jak rozmawialismy.. jesli je omylkowo skasowales, zamieszczam nasza rozmowe dot. zbozowki bys sobie przypomnial.
Ja (29-06-2003 19:34)
czesc
tu pepre
jutro sie wybieram na poludnie polski
zastanawiam sie nad ta twoja zbozowka
czy jajka ktore zniosla byly zaplodnione?
w jakim jest wieku?
pylius (29-06-2003 19:35)
3-4 lata
jaja - jeszcze nie wiem
raczej sa zaplodnione
czesc pepre wogole
Ja (29-06-2003 19:35)
pylius (29-06-2003 19:36)
Ja (29-06-2003 19:36)
a co z wezy jeszcze masz na sprzedaz?
obecnie nic
Ja (29-06-2003 19:36)
aha, ok
bierzesz ta guttate ?
Ja (29-06-2003 19:37)
hmmmm
mysle
Ja (29-06-2003 19:37)[/b]
bede musial ze wspolnikiem pogadac dzis
pylius (29-06-2003 19:37)
dobra
jak co to daj znac
bede wiedzial dopiero po 11 czy ja brac
ok
ok
zaden problem
Ja (29-06-2003 19:37)[/b]
jutro bede na poludniu wiec jakby co ja odbiore
nie ma sprawy
pylius (29-06-2003 19:38)
to do uslyszenia
Ja (29-06-2003 19:38)
oki
odebralem od twojego kolegi bo spałeś, z rozmowy raczej wynika ze to Twoja zbozowka
-
uuu no nie moge uwierzyc ze to widze
pylius raczej kojazyłes mi sie z raczej uczciwym gosciem
a chciałem sobie albolabrisy wziąc od Ciebie szkoda!!!!!
-
Cos mi sie wydaje,ze wszyscy powinnismy Ci dupe przetrzepac Dawidzie. Bylem u Ciebie osobiscie i jeszcze mi mowiles,ze masz problemy,bo ktos Ci juz gruba kase zaplacil za weze,ktorych nie masz. Juz wiem o co chodzilo teraz...
-
Pylius myśle że ty powinieneś się jakoś z tego wytłumaczyć a nie tylko ludzi od " debili i gnojów" wyzywać. Troszkę kultury bo jak narazie nikt ci tu nie ubliżał a co do tego nakopania to myśle że ty tylko w gębie jesteś mocny. WYDOROŚLEJ WRESZCIE.
-
no nie bardzo mi to pasi pepre , bo nie dales mi znac , a przynajmniej ja tego nie dostalem , tak samo jak do Ciebie pisalem potem na gg i takze twierdziles ze nic nie doszlo . Poza tym już mówiłem że wąż u nas byl w idealnej formie , odbierales go od kumpla , ogladales go i go kupiles .
Marcin Kaczmarek - co ty bredzisz koles . ale rozumiem konspiracja się zaczyna , teraz bedziesz pisac o takie pierdoly zeby ludzie byli nastawieni przeciwko mnie mam to w dupie , nie bede sie tlumaczyc bez powodu , choc co do pepre to jest inna sprawa , ale skoro kupiles weza nie ode mnie , i mi nie placilec kasy wiec o czym mowa ?
-
moze na gg jest dwóch pepre, ale ja nic w sprawie zbożówy (po jej zakupie gdy sie okazalo ze to puszka pandory) od ciebie nie dostalem dopiero gdy myslalem ze juz jest zdrowa, i pisalem ze wszystko jest ok, zaczales odpisywac. nie chce mi sie robic screenów i ich wrzucac ani wiecej transkryptów wrzucać.... jednak ja mam swoje, bardzo silne zdanie co do zwierzat od ciebie, i niestety nie planuje z toba wiecej handlowac (choc zanim zakupilem zbożówke, przyznam ze mialem bardzo dobre zdanie o tobie)
dla mnie temat skonczony, dziekuje, nie do widzenia. przestrzegam wszystkich!
-
Pylius jak jesteś taki odważny, to może w końcu odbierzesz Ty telefon ode mnie, co??
Gwoli informacji sprzedałam Ci węża w styczniu.... hmmm do zobaczenia w Tychach.
-
takich oszustow nalezy blokowac na tym forum zeby inni terrarysci nie wpadali w ich "pulapki" a to dla dobra wszystkich
ja tak mysle ze to bylo by lepiej, troche porzadku i wogule mniej oszustow :)
-
ja tam nie wiem
ale zawsze mialem dobre zdanie o pyliusie to wporzo koles :)
nie mialem okazji kupic ale mysle ze wszystko by bylo ok
a jezeli chodzi o hodowcow to polecam MANTID ^ Kudłaty , TomkaG, Azazzela ---
od nich biore zawsze z bomby i wiem ze zawsze wszystko ok a paczka jest szybciej do mnie dostarczona niz pieniadze ode mnie ktorych nawet wyslac nie zdaze tak szybko :D))
Pozdrawiam wszystkich i nadmienionych terrarystow specjalistow :D:))_
Darek
-
nom popieram cie redknee przynajmniej w tym :)
-
hmmm to jednak może stwożyć by czarną liste "krętaczy" ??. Myśle że to niebyłby zły pomysł.
-
ja takze nie moge nic zlego powiedziec na Pyliusa co do reszty sie nie wypowiadam. A co innych ludzi nie wiem po co sie wypowiadaja jak dokladnie nie znaja prawdy. ja tak samo moge najechac na kazdego z was ale nie tylko najechac, po co sie wpierdalacie miedzy 2 klucacych niech zalatwia to miedzy soba. EHH
-
popieram fryzjera
kazdy bedzie ciągnąl na swoją stronę a prawdy sie nie dowiemy
np skąd wiecie czy Sir bonzo nie jest jakims naciągaczem i nie chce wyłudzic pieniędzy od pyliusa? hehe Sir Bonz nie bierz sobie tego do serca
-
no wlasnie nie mowie ze sir bonzo to klamca ale stwierdzam fakt ze nie jestesmy bogami i nie jestesmy wyczuc kto klamie
wiec ani jeden ani drugi sie nie obrazac
-
Ja tez znam troche Pyliusa i przyznam, ze to wedlug mnie, naprawde uczciwy i porzadny czlowiek.
A takie sprawy, jak ta, raczej nie powinny byc rozwiazywane na forum, bo wszelkie takie dyskusje narazone sa na obiektywne/subiektywne komentarze ludzi, ktorzy staja po stronie osob z bardziej przekonywujacymi argumentami. Wojny na forum niczemu nie sluza.
-
zadne wojny... jezeli juz pylius jest taki silny w slowach "ty gnoju, debilu" itp. te jednak nie najlepiej swiadczy o takim sprzedajacym... ja tez, jak pisalem, mialem bardzo dobre zdanie o pyliusie dopoki tego nieszczesnego zakupu.... moze poprostu mialem pecha, a jesli juz to czemu ignorowac moje blagania by powiedzial co z ta zbozowka jest? zamiast ladowac w nia wszystkie mozliwe antybiotyki na rynku, bym dobral jeden ale skuteczny. A jesli sie sprzedaje cos chorego, chudego, wadliwe... to jednak nalezy o tym poinformowac kupujacego... tak mi sie przynajmniej wydaje...
sam waz mi wyszedl 350zl, antybiotyki kolejna stowka. buuuu
-
no wiecie ja od pyliusa kupiłem swojego pierwszego węża, zbożówkę. Była zdrowa, ładna i zadbana, co prawda było napisane że ma z 70 cm, a miała tak z 55 cm. Zresztą nierobiło mi to zadużej różnicy. Wąż przyszedł domnie dzień potym jak wysłałem kase i wtedy byłem bardzo zadowolony z usług pyliusa, ale teraz niewiem czy bym coś od niego kupił, tak samo od Sir_Bonzo. Takie kłutnie to prawdziwa anty reklama dla sprzedających. No to by było na tyle.
-
hmmm ja dostalem dzis lacznie jakies 5000 maili od sz kolegi pyliusa ktory mysli ze usuwanie tylu wiadomosci zajmie mi caly dzien tylko myli sie bo ida do kosza w 10 sek (akurat 5000 bo jeszcze dostalem wiele "zwrotów" na jakiś mail niby Piotra Pręgowskiego którego mail miał być również zbombardowany)... ale liczy się to że chce mi zrobic na zlosc, ma swoja prawde, szkoda ze sie z nia z nikim nie potrafi podzielic, a racjonalnie myslacy czlowiek od razu zrozumie o co w tym wszystkim chodzi i kto tutaj robi kogo w konia
-
Na poczatku mialem najlepsze z wszystkich Was zdanie o pyliusie. a teraz... Zalosne wydaja mi sie spekulacje na temat kto zostal oszukany. To jest chyba oczywiscie. Dzisiaj rowniez dostalem ok 1000 maili od pyliusa-zalosne... Ktos zostanie oszukany i jeszcze pod jego adresem padaja zarzuty,ze on jest oszustem-kendzierzawiec idt-zastanowcie sie co byscie zrobili na moim miejscu... Posta tego nie ja napisalem,tylko pylius-a sprawe cala opisalem,zeby Was ostrzec. Widac super nagroda mnie za to spotyka... Zapamiętam i wyciagne konsekwencje z tego.
-
Do wszystkich zainteresowanych!!
Jesli nie do konca wierzycie,kto jest oszustem to z checia przesle na maila cala moja korespondencje mail i gg z pyliuskiem. Bo popieranie i bronienie oszusta jest...
-
ja bym sie najchetniej trzymał na uboczu ale wkoncu sie odezwałem bo mnie w to wciągnęliście... to mnie zaniepokoiło sir bonzo chce wytłumaczyć sytuacje, rozmawiać a pylius odkad pamietam miał wszystko w nosie, 0 reakcji, 0 odpowiedzi, ciagle powtarzajac ze on ma racje ze on ma swiadków a z tego co widze jest tylko mocny w gębie i nie ma argumentów, potrafi tylko rzucac inwektywami a nie rozwiazac sprawe jak profesionalista
-
Alleluja, ktos mnie posluchal?
-
no pylius rzeczywiscie sie popisal Achyba wiekszosc floodu zostala zle skierowana ale itak dostalem blisko 100mejli....
ostatnie podrygi ZDYCHAJACEJ ostrygi. (mam nadzieje ze bedzie dosc krotka ta agonia)
-
pogrążąśz sie... spdasz coraz nizej, itak nie czytam tych twoich 575 mejli ktorymi mi skrzynke zalales... wiec nie trac czasu
-
no i sprawa robi sie oczywista
Sir_Bonzo- nie mam juz zadnych wątpliwości....
-
sir_bonzo ja nadal czekam na obiecaną Psalmopoeus cambridgei, dlaczego jak ostatnio o tym rozmawialiśmy na gg to po chamsku się odłączyłeś???
Ktoś mądry kiedyś powiedział:
"KAŻDA PRAWDA MA DWIE STRONY: MOJĄ I TWOJĄ" ...
pozdrawiam
-
hmmm.....
a moze wątpliwości wrócą?
-
Lącze sie niestety przez tp.sa i czasami polaczenie sie rwie . Gratisowy pajaczek jest w drodze juz.
-
co do pyliusa!!! hmmmm ja juz jakiś czas etmu straciłem do niego zaufanie a spraa wygladała tak...... gadałem z pyliusem o bananówkach mówił ze ma je na sprzedaż tj spodziewa sie .... tu pylius opowiedział mi krotką historię o tym jak pracuje w biofilu sułka podał jakiś tam numer kom. i powiedział zeby prosić tego goscia od terrarium, nieznałem wtedy sułka nigdy z nim nierozmawiałem bo nieznam łukasza osobiscie, choc już zdazyło nam sie rozmawiać. mój znajomy w końcu kupił te węze mają sie dobrze bo jeden jest u mnie a drugi u innej osoby z która mam kontakt w kazdym razie łukasz będzie pamietal moją z nim rozmowę i to jak był zły na pyliusa ze podaje sie za pracownika sklepu sprzedajac jadowite węze, pylius masz farta ze niemiałem zapisu naszych rozmów na gg gdyż nieposiadam netu w domu i bywał tyklko w kafe i tu archiwum gg zawodzi ale dla mnie jestes sciemniacz i ja nieufam ci od tamtej pory a jak wtedy wszelem na czat costam ześ tylko bąknał jak powiedziałm ze jestes kłamcą i z kilkoma znajomkami olaliscie mnie zupelnie!!!
Wreszcie prawda sama wyszla na jaw , hehe ale powiem wam moi mili ja bym gówna nieruszał bo to zawsze smierdzi a co do listy "debili ,krętaczy" którzy robia ludzi w bambuko to idać z duchem czasu skoro jest już lista dłużników w polsce moze i by zrobić taką ze będa tam opisani wszyscy krętacze co to niewysyłaja zwierzaków lub sprzedają je chore jesli ktoś będzie w stanie udowodnić czyjąś winę to skoro niemoże np. odzyskać kasy to choć ustrzeze to innych przed "złymi sprzedawcami i kupującymi"
pozdrawiam wszystkich inneczasy!!!!!!!!!
p.s. Osobisice nieznam ani sir bonzo ani pyliusa ale mój kontakt z pyliusem wygladał w ten sposób
p.s. a wyzywać pylius ludzi to każdy umie! łatwo komus pojechać po rajtach hehe zaden z ciebie bohater , i ty sam dobrze o tym wiesz pozdrawiam także Ciebie bo chyba szybko sie już niespotkamy na chat-cie !!! hehe wiec pa!