Ja osobiście jak zwykle wydałem cała swoją kase na prezenty za które mógłbym kupić pałac kultury, a w zamian dostałem:
bluze i ciapciojki do chodzenia po domu i zestaw długopisów i troszke pieniążkow od dziadków.
Wersja do druku
Ja osobiście jak zwykle wydałem cała swoją kase na prezenty za które mógłbym kupić pałac kultury, a w zamian dostałem:
bluze i ciapciojki do chodzenia po domu i zestaw długopisów i troszke pieniążkow od dziadków.
Ja dostałem po gębie od jednej pani:D A za co, to już nie powiem :D
hahaha, no to fajnie masz :D
no no fajny prezent dostac w pysk :-)
ja dostałem fałna box i kaske :-)
ja jak narazie dostałem:
kaske:D
krabika tęczowego
encyklopedie terrarystyczną GALAKTYKI
słodycze:D
organizer
i książke owady z serii "CO I JAK"
Ja dostałem perfumy a w poniedziałek dostane boa constrictora jako zpóźniony prezent świąteczny
boa to ci zadzroszcze, sam chciałbym go mieć :] ale niestety go nie dostane :D
Ja dostalem kase(zamienie na geki placzace:P),plecak,glosniki do kompa i slodycze :D
Ja duzzzzą lupęęęę
kaske
słodycze
bokserki w mikołaje ;)
i pozwolenie na hodowle smithi (kupilem go wczoraj, dzis pokazalem rodzicom:] ^^)
Ale jaja wychodze przed dom patrze reklamówka leży a w niej.... RÓZGA i kartka pokaże wam zdjęcia
Na tym jest różga
A tu kartka tamtym małym niewyraźnym druczkiem jest napisane 'po konsultacji z radą pedagogiczną'
no niezły prezent szczegolnie ta rozga:) TO miotła jakaś :D
ja simensa C65 :)
a że tak spytam to kiedy rada ?? bo u mnie juz była :]
Ja dostałem kase, słodycze, lampe "rocket lava", odtwarzacz mp3 i książke o pająkach.
Ja dostałem kapcie :P kaske, słodycze i w do srody powinien PS2 dojść :P
ja dostałem piżame, 3 pary skarpet, 4 pary slipek, spodnie dresowe, koszule bordową pod kolor sukni mojej studniówkowej partnerki, akumulatorek z 4 bateriami niklowymi do cyfrówki, fauna-boxa, cukierki z adwokatem, czekoladowego aniołka i słuchawki z mikrofonem :)
Jestem zadowolony z prezentów :)
Ja dostałem od dziadków pierdoły i troszeczke kaski a od rodziców odtwarzacz mp3 Creative muvo tx 512mb
Ja dostałem zestaw kosmetyków i $, ale za to sprawiłem komuś bliskiemu fantastyczny (tak myślę) prezent... dałem legwana zielonego;)
Ja swoim bliskim też zrobiłem prezenty, w sumie bardziej lubie dawać prezenty niż dostawać :))
Ja dostałem rękawice i bluze do downhila firmy fox racing :) no i dużo fajnych gadżetów:) jestem happy jak nie wiem co:)
ja myślałem że dostane troche kaski i kupie sobie ramke do roweku jakieś aganga a tu lipa, mało kasy sięsypnęło w tym roku.
heheheheheh "szczerosc" :D
Widze, że jest tutaj troche grawitacyjnych rowerzystów :) Ja ujeżdżam GT chuckera troszeczke ulepszonego od orginału min. grimeca system 8 podpięta do DirtJumpera II :)
a mi PS2 nie chcieli kupić ale dostałem zegarek i inne duperele za w sumie o wiele wiecej niz PlayStation:) a mowili ze to za drogie:P
ja dostałem $ za która zrobie wypasiste terra dla chińczyka :D
Lipa. Spodziewałem sie kasy o tu cztery oblesne swetry..... Ehhh za co ja do tych Indii pojade.........:(
Aaaaaaaaaa a od dziewczyny bilety na puchar świata w skokach w zakopcu!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
$$,zapalniczke z pajakiem chociaz mam zamiar rzucic fajki i "Powrot Krola " na DVD:)))
Witam
Ja dostałem Geka Toke, 10 jaj Straszyka australijskiego, kaskę i dostanę nowe terra jako spózniony prezent w tym tygodniu :D
Pozdrawiam
Witam
A ja jeżdze coolary na BMX - sprzęcie Moongosee Roque 2003 trochę przerobiony :D
Pozdrawiam
Boa Conscrictor + mnostwo pretensji, problemow i roszczen... :-/
Od matki posciel (mieszkam sam i sie nie dorobilem :P ) slodycze itp,a od dziewczyny Cyclosternum fasciatum :D.Ten ostatni prezent uhahal mnie bardzo :)
Golarkę elektryczną firmy "Shark" i czekoladę(liczyłem jak zwykle na kasę).
sone ericson t68 za aparatem troche chajsu i kierke do kampa jak narazie ale jeszcze jutro do rodzinki jade :)
Heh, no ja dostalem troche kasy jakies kosmetyki i tym podobne badziewia. Ale weza K**** nie dostalem.. :((
Ja dostałem od ojca Achaje - 3 tomy; książke ABC gitary; od babci kalendarz z nagimi babkami :D; kosz na śmieci (ale chciałem, bo nie miałem po remoncie); szlafrok; Ferreo Roschere; słownik symboli Kopalińskiego; paste do glanów + 10$ (dolarów).
Tak więc ja w tym roku jestem najbardziej poszkodowanym z całej rodziany. Sam matce kupiłem nóż Victorinox za 150zł, a ojciec Kaczmarskiego dyskografie za 220zł!!!!
ja też jestem najbardziej poszkodowany w tym roku.
matce kupiłem złota branzoletke
ojcu kupiłem długopis z parkera
babci i dziadkowi kosmetyki
achaja juz jest 3 tom?????
w poniedziałek lece do najblizszej ksiegarni:)
polecam tego samego wydawnictwa(fabryka słów) serię o Jakubie Wędrowyczu:)
I Piekary o Inkwizytoże Mordimerze Madderinie... :D też zarąbista!