Atrax - wiesz - ja FAQ i archiwum to czytałem - i nie choduję pierwszego pająka :)
Po prostu dla mnie te zachowanie jest dziwne.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Atrax - wiesz - ja FAQ i archiwum to czytałem - i nie choduję pierwszego pająka :)
Po prostu dla mnie te zachowanie jest dziwne.
Pozdrawiam
witam!
moj ptaszniczek (ten sam model) robi dokladnie to samo od kilku tygodni. Zryl cale terra, zaklada zaslony, potem je sciaga, dalej kopie. Siedzi w norze i wylazi tylko pod wieczor - wystawia przednie lapki z dziury. Nie wiem o co mu chodzi.. Ma cieplo i wilgotno.. Ale skoro Twoj tez to ma to chyba normalne :)
werni
Nie wiem czy normalne :)
Bo moj nie chce przestać - robi juz tak z 10 godzin.... non stop ....
B. albopilosum to 8 nogie, włochate koparki i takiego typu zachowanie jest normalne :)
:) - to wiem - ale dotychczas kopały - w dół :)
a moja wsystko zanosi do góry :)
Pozdrókwa
tak robi Moja A. geniculata, a gdy jej zasypuje to znowu i znowu i znowu i.... :D ;) moj B. albopilosum równiez kopie do gory tak samo jak Twoj ( moj jest po 9 wyl. ) i rozkopuje caaaaaaaaaaale terra :)
No tylko że ja już zgłupiałem - bo pierwszy raz zdarza mi się, że mój pajączek (a albopiloske jaz mialem kiedys) niby zaraz przed wylinką a:
1. szama jak glupi.
2. kopie jak głupi.
3.robi to cały czas.
:D - coś dziwny jest ten mój Vasilij :>
Pozdrówka
Nic dziwnego - Ruski pajak :P
a na powaznie...
Nie przejmuj sie takie zachowanie u B. albopilosum jest jak najbardziej normalne, wszystko zalezy od okazu ( moje smithi lubia kopac i to bardzo tak samo jak wspomniane B. albopilosum i A. geniculata ;) )
Tak to teraz wygląda ....
i nadal buduje - za niedługo wqybierze cały torfik z 2 części terra :)
lol :D - fajny rysuneczek ;) hehehe... spoko, to normalne poprostu zdarzyl Ci sie okaz o gorniczych zamilowaniach ;):D