gówno mnie jakoś obchodzi, że mi nie wierzysz. nie musisz. równie dobrze ja nie muszę wierzyć, ze ty masz te, które napisałeś profilu. a niedoczytać chyba każdy może... to forum przez takich jak ty schodzi na psy...
Wersja do druku
gówno mnie jakoś obchodzi, że mi nie wierzysz. nie musisz. równie dobrze ja nie muszę wierzyć, ze ty masz te, które napisałeś profilu. a niedoczytać chyba każdy może... to forum przez takich jak ty schodzi na psy...
sory. nie sprawdziłem ty nie masz żadnych zwierzakow :P
nie placz luluhuhuhuhhu ze niema nic w opisie to nieznaczy ze niemam zwierzat.......tomusiu niechce mi sie z toba dyskutowac ...........
ktoś ma w opisie bardzo mądry cytat: "nie dyskutuj z głupcem, bo mogą cię z nim pomylić" i ja się do niego zastosuję. a tak w nawiasie, to chyba cię tatuś w dzieciństwie za bardzo kochał, że masz takie dziwne skłonności do pocieszania obcych chłopców...
***** tos mi doje***..........
ser, troche przegiales, to, ze NeuThron nie ma wpisanych w profilu zwierzat, to nie znaczy, ze ich nie ma. NeuThron tez, nie wiem czemu, nie wierzy, ze hodujesz to, co hodujesz. Obydwaj sie uspokojcie bo ktos wam da bana i na tym sie skonczy dzialalnosc na forum- a przeciez pewnie chcielibyscie tu jeszcze dyskutowac na rozne tematy.
Byłem na SD w 2004, godne polecenia.
Po takiej giełdzie ciężko wrócić do krajowych realii
A zna ktos date, albo orientacyjna date tegorocznego SD?
tu macie wszystko
http://www.snakesociety.nl/Y0/y0-index.htm
Dziekujemy Evoker:)
Pozdrawiam!