Moim zdaniem mozna by jedynie dac cos jak tp czyli takie wyroznienie w postaci wspolpracownika tcp ;] a po co tam sie bawic w ludzi od roztoczy, ciecia szyb :P itd.
Pozdrawiam.
Wersja do druku
Moim zdaniem mozna by jedynie dac cos jak tp czyli takie wyroznienie w postaci wspolpracownika tcp ;] a po co tam sie bawic w ludzi od roztoczy, ciecia szyb :P itd.
Pozdrawiam.
Ja tam mniej więcej wiem z czyją radą można sie liczyc a co olać..
albo wręcz przeciwnie "Dlaczego jest ten a ten? przecież to idiota"
i trzeba by też zrobić podział fachowców, bo taki który zna sie na weterynari nie koniecznie musi mieć jakiekolowiek pojecie o hodowli czy technice...
niby tak ale samo oznaczenie jako wspolpracownik oznaczalo by ze gosc zna sie na rzeczy jest kompetentny i nie bedzie udzielal blednych informacji z dziedzin na ktorych sie nie zna :] zreszta jak chcecie, ale watpie ze bedzie ktos kto sie zajmie tymi oznaczeniami. I bedzie je rozdzielal ludziom ktorzy naprawde zasluguja a nie np "koledze".
moze bo mod to sprzątaczka a od nich wyrzszego wykształcenia sie nie wymaga :P:P
jedyne co musi umieć to odrórznić śmiecia od nie śmiecia :P:P
pomysł ogulnie dobry
teraz jedynym wyznacznikiem jest ilosć postów i męczące jest sprawdzanie tego :P
a takto byłoby widać odrazu z kim sie ma doczynienia
takie coś przydało by sie np w "sprzedam"
zeby przydzielać plakietke " sprawdzony sprzedawca " komuś kto do tej pory nie podpadał :P
nie jest to idealne ale nie ma ideałów i trzeba z tym rzyc :P:P
nietrzeba ,, jeśli ktoś sie na czymś zna to raczej mówi o tym a nie stara sie zaszpanować w dziedzinach o których nie ma pojęcia ,,,
stwarzacie sztuczne problemy i tyle :P:P
zawsze mozna dać na próbe a potem usunąć a nie pierdolić o dupie maryny :P
po co te przeklenstwa?? jakos mi tu nie pasuje sam przeklinam ;] ale jakos jak wpadam na forum to mnie raza przeklenstwa i mi tu na forum nie pasuja, a po 2 to nie rozumiem zbyt wiele z twojej wypowiedzi baku, wkoncu jestes za czy przeciw bo raz piszesz ze spoko a raz ze sztuczne problemy. moim zdaniem takie wyroznienie kogos za jakis wklad w terrarystyke jest ciekawym pomyslem ale nie ma po co robic tylu oznaczen jedno chyba starczy. cos jak SUPERSPRZEDAWCA. Starsi urzytkownicy w miare wiedza komu mozna zaufac komu nie i kto jest fachowcem w danej dziedzinie ale nowi nie maja o tym pojecia.
Pozdrawiam.
za a sztuczne problemy to chodziło mi o to co tu mówią cotoniektórzy ze sie kłócić będzą , ze nie wiadomo komu dać etc..etc..
nikt sie kłócić ie będzie bardziej niz teraz ,
a da sie komu trzeba a jak wyjdzie ze źle sie dało to sie zabieze :P:P
bluzgi :P hmm to tak automatycznie :P:P
Zbyt wymyślne rangi są śmieszne.. nie bawmy się w żołnierzyków. Ale pomysł kolorowania nicków jest fajny. Decydować mogą moderatorzy poszczególnych działów. Znają ludzi więc nie będzie problemów. Najlepiej promować staż, ogólny poziom wypowiedzi i fachowość.