Lukas może wrzucisz matke do terrarium ??
Wersja do druku
Lukas może wrzucisz matke do terrarium ??
hm czy ja wiem kastraty sa fajne i sa mile i super:) ja miles i wcel nie wiem czy gorszy niz pies oczywiscie tylko koty sa bardziej dzikie.Ale to chore zeby karmic nimi weze
a nie rozumiem przeciesz myszy dajecie , kroliki szczury muszoskoczki to czemu nie koty
Widząc coś takiego jedno tylko uczucie się we mnie rodzi: nienawiść. Nie wiem kim jesteś i mnei to nie obchodzi ale mam nadzieję że kiedyś cię spotka los tego kotka. To jest popierdolone:(
murinus, wszechpolaków też zaczneimy dawać,należy im się:D
hehe niezła fota ;p
ja tez nie lubie kotów ;];]
SMITH przegiołes troche pałe z takimi odzywkami , ja osobiscie nie lubie kotów i dużo bardziej sympatycznym zwierzatkiem jest dla mnie szczur, i nie widze w tym nic złego , bez wzgledu na to czy waż zjałd tego kota czy nie, choc jezeli nie zjadł to fotka troszke bez sensu po skoro nie miał byc to pokarm to po co ryzykować, i nie rzucajcie błotem bo kot to takie samo zwierze jak i szczur czy mysz czy królik.
Gdanszczanka- w celu skarmiania wszechpolakow chetnie pomoge ci w hodowli P. reticulatus :)
A co do kotow- niektorzy ak samo kochaja myszy ktore podajemy na karme. Ja kocham moja kotke za to, ze w jednej chwili mruczy i sie przymila,a w drugiej mam 4 szramy po pazurach na twarzy ;-) Koty maja swoj specyficzny charakter, jak im sie cos nie podoba to to okazuja ;) , (ale bywaja zupelnie rozne, tak jak u ludzi) i niektorzy nie potrafia tego zrozumiec ani ich polubic ;)
zastanowcie sie co gadace "niektorzy" koty to plaga szwendaja sie
poza tym jak komus sie urzadza i ma je topic to ja wole dac je wezowi
MAcie racje koty nie zasługują na to żeby być karmą dla węży! Koty to zbyt brudne i fałszywe zwierzęta na to! Nie wolno bezcześcić nimi węży!