-
jestem za a nawet przeciw :P
uwazam ze pomysl jest dobry. uwazam ze najlepiej by to wyszlo jesli kazde wojewodztwo lub jakis region zalozyl swoj klub. jesli to zaczeloby funkcjonowac w miare sprawnie mozna wtedy sie polaczyc w jednosc jednak z zachowaniem odrebnosci ( wladza w kazdym klubie - bo jakos nie wyobrazam sobie ze kolo np z wawy bedzie podejmowal decyzje w sprawie np katowic ) powinno byc tak ze jak juz bysmy sie polaczyli to kazdy klub wystawilby swojego przedstawiciela.
-
Re: Stowarzyszenie Hodowców Ptaszników
Warszawa śmierdzi i to na odległość. Osobiscie zbieram 2000000$ żeby kupić atomówke od ukrainców i zdezynfekować ten teren. :-P. Może kiedyś mi sie to uda, ewentalnie zwiąże sie z alkaidą i chęmią ich wyrujemy.
-
Nie ma co sie rozdrabniac na wiele malych klubikow! Raz a dobrze. Centrum? Bylo by na stronie internetowej - wszyscy by byli zadowoleni. A zjazdy Towarzyszy mozna by bylo robic WSZEDZIE!!!! Kurde!!! Cizar - respekt. Tak?
-
blah a ja już myślałem że terrarystyka to dziedzina w której nie ma podziałow :/ no taa wszędzie to samo
-
Lepiej zamknąć wątek bo zaraz zacznie sie obrzucanie ładnie mówiąc łajnem , szkoda bo zaczynała się dobrze
-
Wcale nie! My tu probujemy sie wlasnie zjednoczyc! Nie zauwazyles???? A Ty cos gadasz niedorzecznie! Wszyscy jestesmy razem, cala Polska 3ma kciuki za Cizar`ka :D
-
Mysza1983 napisał(a):
> Warszawa śmierdzi i to na odległość. Osobiscie zbieram 2000000$
> żeby kupić atomówke od ukrainców i zdezynfekować ten teren.
> :-P. Może kiedyś mi sie to uda, ewentalnie zwiąże sie z alkaidą
> i chęmią ich wyrujemy.
>
O to mo chodzi PMajdan. Sama idea stowarzyszenia jest jak najbardziej spoko i jeżeli będzie projekt to chętnię pomogę na tyle ile mogę
-
Mysza1983 napisał(a):
> Warszawa śmierdzi i to na odległość. Osobiscie zbieram 2000000$
> żeby kupić atomówke od ukrainców i zdezynfekować ten teren.
> :-P. Może kiedyś mi sie to uda, ewentalnie zwiąże sie z alkaidą
> i chęmią ich wyrujemy.
>
O to mi chodzi PMajdan. Sama idea stowarzyszenia jest jak najbardziej spoko i jeżeli będzie projekt to chętnię pomogę na tyle ile mogę
-
Nie ma co kombinowac co do "obsady" ani co do "miejsc" [zwanego "centrum] ;p To ma byc kurcze FANKLUB PTASZNIKA! Yea! Po co jacys prezesi, "szefowie" klubu czy specjalisci? Wystarcza ORGANIZATORZY!!!! Zyjemy w demokracji!
-
Metall ja też tak chciałbym, Ale lokowanie wszystkiego w takim ciulatym miescie jakim jest warszawa której mieszkańcy myślą że są najważniejsi w polsce to głupi pomysł. Pozatym nie leży w środku polski i nie każdy ma do niej bisko. PMajdan jest z wawy dlatego mu zależy na tym miescie.
-
Heh pseudodemokracji. Szczytem demokracji byłoby głosowanie coś w stylu audiotele gdy w sejmie jakies matoły wymyslają chore ustawy jeszczebardziej rozwalające biedny kraj jakim jest polska.
-
Mycha....
MNIE TO RYBA!!!!! JAkot zalezy mi na tym miescie??? Mozemy kurde jezdzic na mazury, ladniejsze widoki! Albo nad moze! Dawno nie bylem! Tu chodzi o ludzi!!!! Zeby byli chetni! I zeby nie gadali glupottttt!!!!! Tu nie chodzi o miasto!!!!
-
Mysza kurde ja jestem z wawy i sie nie uwazam za najwazniejszego, a nawet powiem wiecej uwazam sie za najmniej wazną osobe na swiecie. A takie stowarzyszenie to dobry pomysl tylko trzeba wszystko dogadać i to niekoniecznie tu na forum, bo wszyscy sie rzucają z pomyslami a nikt nie mysli o wykonaniu tego.
-
CIZAR MYSLI! JUZ DZIALA!!! Czytaj uwaznie!
-
Stowarzyszenie Hodowców Ptaszników czyli dzieciaki sie bawia w organizacje czegos o czym pojecia nie maja. Niektorzy imieniny u cioci organizowali (czyt. piekli ciasto) i się im wydaje, że zycie takie proste. Cizar to pewnie w żadnym urzędzie nie był a jego szczytowym osiągnieciem organizacyjnym była rezerwacja stolika w... barze mlecznym.
Drogie Dzieci
Zanim sie wezmiecie za robote spytajcie mamusi czy Wam pieniazkow da na przynaleznosci do Fan klubu, stowarzyszenia itd. Tutaj sie zrobił koncert życzeń czy też pisanie wypracowania pod tytułem "Chciałbym/łabym..."
Jak macie za duzo czasu to do wolontariatu :-)
-
PMajdan spoko nie czytałem tego bo to taki tasiemiec gdzie pewnie 75% postów to głupoty.
-
Neo masz racje. Ale czasami jest fajnie popisać takie głupoty :-).
-
A ja w to wierze. Jak sie czegos chce to mozna to osiagnac. Jak on to zalatwi, to bede Ci sie smial prosto w nochala buahahahahahhahahahahahah Pozatym jak cos mowisz to wytlumacz: po co tu pieniadze??? Co to ma do rzeczyy? rejestracja domeny internetowej nie jest taka droga... zszcegolnie jesli ma sie na nia zrzucic zalozmy 150 osób...
-
No tak, jak ktos jest na bierząco to na jakim to poziomie tworzenia jest??marzenie??a moze juz jest w fazie planów?? ludzie dajta spokoj najpierw pomyślcie za co bierzecie sie, bo to nie zabawa w sklep czy cos takiego. Najpierw kase trzeba na rozkręcenie to niemało ok.2000zl, pozniej siedziba(kolejna kasa na wynajem) zarząd itp. jak chcecie to wstąpcie do PTS i bedzie git.
-
PMajdan buhahahahahahaha i tyle. Ty chcesz miec stronke i nazzwać to stowarzyszeniem?? niezle chlopie. BUAHAHAHAHA. DOBRE
-
PTS to nastepne ciulstwo które sie samo stworzyło i gówno z niego jest.
-
Ja nie rozumiem: jaka kasa na rozkrecenie, jaka siedziba? Po co? Czy tno nie moze byc siedziba na stonie internetowej? Czy SHP nie moze bytowac jako SUPER portal? TYLKO O PTASZNIKACH! I miliony członków!
To ma byc dla ludzi co widza w tym hobby, a nie kase i siedziby, szefow, zastepcow, poslow, pzrewodniczacych.....
-
Kurde nie PTS a PST przepisłam błąd Neo. :-)
-
DUPA. Strona to tu jest. W Polsce niema szans na takie rzeczy jak w Angli. Chłopie myslalem ze ja jestem dziecinny ale jak widze co piszesz to jestem dowartosciowany.
-
hehe ja też napisalem z blędem sory
-
Powiedz, czego ty oczekujesz? Jak chesz zeby to wygladala taka grupa?
-
Co chce a co moge to jest róznica i ja widze tą roznice. Chce zeby to było cos na styl PZW, jakieś zloty, obozy, wystawy, targi, jakaś mozliwość bytu w Polsce. Gwarantuje ze bardziej mozemy rozpowszechnic ptaszniki w Polsce mająć siedzibe i strone a nie samą strone.
-
Wystawy, targi, zloty - lux miszczowsko! Tego trzeba!!!!!! Ale powiedz mi po co Ci siedziba, co by tam sie dzialo. Na "spotkania" zawsze mozna cos wyjajac. Nie potzreba siedziby zeby to organizowac, jednak strona jest niezbedna jakoz rodlo informacji odnosnie dzialalnosci! Po co stala siedziba? Dla formalnosci????? No nie wiem.
-
siedziba po to bo jesli nie wiesz to nie tylko Ci co neta maja posiadaja pajaki, sa osoby ktore maja te zwierzeta ale nie maja internetu a tez by moze chcialy nalezec do tego stowarzyszenia
-
Po to zeby, ludzie mogli w każdej chwili przyjsc zobaczyć co to, laicy zeby obejrzeli ulotki, pająki itp. Żeby zwykly szary człowiek niemający naprzyklad dostępu do netu, mogl wejsc i sie czegos dowiedziec. Ot co tego ja bym chciał.
-
nie pzresadzaj, dostep do internetu obecnie nie jest niemozliwy. jak by miala wygladac siedziba? ktos by tam stale mial dyzury? pozatym na siedzibe trzeba kasy i to nie jest juz taka prosta sprawa. wydaje mi sie to nierealne. no przynajmniej malo. Zawsze mozna zaczac od prostszych rzeczy i realniejszych. A co jesli juz bedzie ta siedziba, ale GRUPa sie "rozwiaze" i upadnie? Ha? trzeba to najpierw sprawdzic czy sie uda, a do tego strona wystarczy. Potem mozna poszezac horyzonty. takie jest moje zdanie. i koncze juz, lece na basen. dzieki za rozmowe. :D
-
Nie mozna zaczynac od siedziby! Interenet jest wygodniejszy i prostrzy i czytelniejszy... dla.. laikow.... dla kazdego! Zmniast jezdzic do siedziby wlaczasz poprostu PC`ta!Siedziba extra sprawa, owszem, ale nie na poczatek!
-
Ja tam wierze w Cezarego!!!
-
widzisz masz waptliwosci i dlatego ten pomysl jest trudny i stowarzyszenie w polsce na dzien dzisiejszy odpada
-
No ja też dziekuje za ciekawą rozmowe. Cuż mamy poprostu inne poglądy i tyle. Ja wiem ze stowarzyszenie z prawdziwego zdarzenia niema szans bytu wiec nawet sie nie nastawiam. A stronke to mozna zrobic od zaraz tylko poco?? Przeceiz na spotkania mozna sie Tu umowic, pogadac tez Tu, wiec poco kolejna strona ktora i tak zginie.
-
NIe odpada ale nie mozna startowac z najwyzszej polki! Trzeba to najpierw sprawdzic kurde!
-
ATRAX albo MORDA zamknijcie ten temat...
Plisss zakonczmy ta dyskusje bo wzajemne udowadnianie sobie swoich racji nie ma sensu, i jest to "zasmiecanie" watku, wiec ZAMKNIJCIE ten temat....
-
No, ale to by byla strona SHP! To juz cos.... ja tam wierze... zawsze 3eba od czegos zaczac.... ! Malutkie kroczki urzeczywistniaja cel!
-
Re: ATRAX albo MORDA zamknijcie ten temat...
Ja koncze odzywanie sie w tym temacie. Pmajdan w Polsce niemozna miec celu bo te malutkie kroczki nic nie dadzą. Takie kraj, takie czasy, takie zycie...
-
O kurde... :o
Myslalem, ze ta dyskusja do czegos doprowadzi, ale sie pomylilem.
Pozdrawiam.