Re: arachnea.pl - kradzież zdjęć
A co mi tam - biore na siebie moralna odpowiedzialnosc za krowy, ktore weszly w szkode i golebie, ktore sraja na samochody stojace pod drzewami. Wkoncu temu tez ktos musi byc winien, powiedzmy, ostatnich zamachow bombowych w Iraq albo suszy w Bangladeszu - rowniez moze pan wskazac na mnie i arachnea.pl - bo czemu nie? Wszystkiemu i tak jest winny Kaczor Donald :)
Jedyna wina ktora moze lezec po mojej stronie to za duze zaufanie do znajomego ze Szwecji, ktory mi te wszystkie zdjecia wyslal.
P.S. - Zibi - masochistka z poważna wada wzroku, nie przejmuj sie, nikt nie jest doskonaly, masz napewno inne zalety
"P.S. - Zibi - masochistka z poważna wada wzroku, nie przejmuj sie, nikt nie jest doskonaly..."
To zes zablysnal, jak pet w kaluzy;] Musisz wrocic jednak do podstawowki (o ile ciagle tam nie jestes) bo myla ci sie rodzaje: zenski z meskim.
"masz napewno inne zalety"
Mozliwe, za to ty nie.
Nieczytasz dupku co pisze, nie ukrucaj moich wypowiedzi ,tylko znajdź własne - bo to teraz ty powielasz. widać nie stać Cie na nic innego do powiedzenia, zreszta się tego spodziewałem.
Zibi- ale nie bedziesz płakał ?:)) , jak tak to daj cynk to ci kupie traktorek.
Ehh, Juraviel, nie mam slow do ciebie ;] Twoich wypowiedzi nie skracam, a jedynie rozcinam na 2 czesci, aby latwiej bylo ci zrozumiec. A traktorek sie przyda, nie powiem :D Dajmy moze sobie spokoj, bo nie o to sie rozchodzi kto sobie bardziej (kolokwialnie powiem) dosra.
Hmm, dlaczego Huber ma w profilu, ze jest z Boleslawca???????
Może coś musiał wybrać...
Lolowa dyskusja. Paweł i Juraviel - pogadajcie sobie prywatnie na jakiejś giełdzie. Ciekawe kto wtedy będzie "górą" :)
Paweł - jak mój samiec vagansa - żyje toto jeszcze?
Moze dlatego, ze slaby z polskiego jest :)
Może nie kapował rejestracji i wrzucił to co mu pasowało :)
wystarczy popatrzeć z jakiej domeny to pisał pD9E94558.dip0.t-ipconnect.de nie sądze że jakiemuś terraryście chiało by sie tak kombikować :-)
Więc tak, przemyślałem to wszystko i chciałbym się wypowiedziec, nie są potrzebne dalsze komentarze zamknięcie tematu. Jest moją winą to że to ja wsadzałem zdjęcia, jestem za to odpowiedzialny, moja winą jest to że nie dopilnowałem spraw które powinny zostać dopilnowane, ale nigdy w życiu nie chodziłem po stronach i nie ściagałem zdjęć, by włożyć je na arachnea.pl. Ten serwis zbyt dużo pracy mnie kosztował by robić takie bzdury. Przepraszam wszystkich którzy mogli się poczuc urażeni w jakis sposób dowiadując się o tym, ale nie życze sobie anonimowych wiadomości na gg " czesc złodzieju zdjęć" bo nigdy niczego nie ukradłem i nie mam zamiaru. Zagraniczni autorzy których zdjęcia były na stronie jż dostali maila z przeprosinami, mam nadzieje że posłałem je wszystkim których zdjęcia były na naszej stronie bez ich zgody, bo zaznaczam że nie wszystkie zdjęcia dochodziły do mnie z tego samego źródła, nie które np: od prizza zostały mi przysyłąne przez nich samych. Zdaje sobie sprawę że moja reputacja została nadszarpnięta w jakiś spobób i postaram sie to naprawić. Mail do gościa który nadsyłał mi zdjęcia juz podałem osobom m.in. Martinowi. Teraz oni to załątwiają między sobą. Uważam temat za zamknięty i nie będe więcej odpisywał w tym wątku. Jesli ktoś chce o tym ze mną porozmawiac zapraszam na gg bądź mail.
W koncu jakies konstruktywne dzialanie... Rosniesz w moich oczach :)
Och, chcialam rozladowac atmosfere, juz tak sie ze mnie nie smiejcie, dobrze? ;)
Podzialalo :) 5 postow, ktore nie sa wyzwyskami jest tego dowodem :)
boze, ilez tu agresji i niepotrzebnych wyzwisk... czytalem wasze wypowiedzi 2 ray a i tak nie do konca wiem o co wam biega....
testuję czy da się z tajwanu napisać ciekawe jakie mam teraz ip
widzisz Mysza1983 jakie proste w poprzednim poście moje ip made in tajwan hihihihi :)Tylko zapomniałem napisać Wysilam pajkonki tanio dlia colekuf z polska heehe ;)
No ja mam tylko nadzieje ze chlopaki z arachnea.pl zapamietaje ta lekcje i wyciagna odpowiednie wnioski, zeby taka sytuacja wiecej nie miala miejsca. Umieszczanie zdjec, filmow, opisow itd na stronach tym bardziej portalach bez zgody wlasciciela jest raz niegrzeczne , dwa "chyba" nie zgodne z prawem. Tak wiec wyjasnienia wlasciciela (zalorzyciela) strony arachnea.pl ze nie jest w stanie wszystkiego sprawdzic sa nie na miejscu.
p.s. Jak nie jestes w stanie sprawdzic to nie dawaj tego na oficjalne strony podpisujac jeszcze swoim logiem.Kazda zamieszczona rzecz powinna byc sprawdzona bez wyjatku.
Strona a raczej osoby ja prowadzace stracily duzo w moich oczach.
p.s 2 panowie z arachnea troche kultury osobistej by sie przydalo (zamiast obrazac lepiej poprzez KULTURALNA konwersacje dochodzic swoich racji - tak robia cywilizowani ludzie) to ty Juraviel zachowales sie jak dzieciak.
----------------------------------------
Warszawa-Bielany
Hmm, a tlumaczenie? ;]
Can You translate this to English?
ogółem chodzi mu o to że powinniśmy odpisywać w jezyku którym on to napisał, za frajer mu nikt nie podejmnie się tłumaczenia tego (nienawidze tego ścierwowatego języka ale chyba o to mu chodzi)
Niech się nauczy polskiego. :P
Ok, wiec żeby formalności stało się za dośc, rozmawiałem z Pawłem W. mam nadzieje że i także między nami już teraz jest wszystko wporządku. Przeprosiłem go juz na gg ,ale chce to zrobic także tutaj,nie zasłużył sobie na to żebym go obrażał,bo nic złego nie zrobił ,wykrył nadużycie praw autorskich, za co mu dziekuje. Sprawa z autorami jest załatwiona, pogodziłem sie także do skakanie mi do gardła bez wstępnego wyjasnienia sytuacji. Dało to nam nauczke, głównie mnie ,teraz będe bardziej sprawdzał materiały które do nas napływają.
Ciesze sie ze wspólnego naprawiania błedów.
Miłego dnia życze
Juraviel
"ogółem chodzi mu o to że *powinniśmy odpisywać w jezyku którym on to napisał, za frajer mu nikt nie podejmnie się tłumaczenia tego* (nienawidze tego ścierwowatego języka ale chyba o to mu chodzi)"
To juz chyba nie nasz problem :)