cze CRIMSOn.. masz racje wysylanie mu tych pieniedzy jest glupim pomyslem, oddam mu je osobiscie
Wersja do druku
cze CRIMSOn.. masz racje wysylanie mu tych pieniedzy jest glupim pomyslem, oddam mu je osobiscie
hehe, zapowiada się mortal kombat ;)
Dobry pomysł loko...nie ma to jak osobista wizyta...
juz nie ma takiego powodu, wyjasnilo sie. Ale troszke Grazynka zamieszal niepotrzebnie.
a wiec sytuacje przectawia sie następująco oto historia głupiego murinusa:
jest taka ze pewnie koleś mial ich duzo i sie mialem z nim wymienić na wylęg świerszczy (ja mialem dać wylęg) ale umowa była tak ze ja pierwszy wysyłam świerszcze i jak one dojdą to on wysyła pajaka :| ale stało sie inaczej i on wysłał pierwszy :( dlaczego on to zrobił tego nie wiem później z nim dogadam jeśli chcecie to mozecie sie zapytać tego kolesia (http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=1999&t=1999 to jego post) :|. jedną paczką jakiej sie spodziewałem była paczka od loka i kiedy przyszła pierwsza myśl była taka ze zostałem oszukany a potem ta cała kłutnia na forum i udowadnianie winy ehh:| kurde co ja narobiłem kilka osób teraz pewnie pomyśli ze sie wystraszyłem loka i teraz chce to wszystko odkręcić zeby on mnie nie zbił czy coś w tym stylu jak chcecie to mozecie tak myśleć najważniejsze ze loko przyjoł przeprosiny, loko i bruid_ka przepraszam jeszcze raz
"wyjasnilo sie"
to mnie cieszy
czyli w końcu jak masz tą chromatopelmę???:/
buhhehehehe
Naprawde śmieszne...
hahaha
Grażynka ma już swoją chrome :)))
Najważniejsze, że sprawa się wyjaśniła. :)
Przeprosiny przyjete, na przyszlosc jak na poczatku pisalem; wazyc slowa z rozwaga i w sposob przemyslany. Ciesze sie ze chromka ci sie podoba. Pozdro
Proponuje wykasowac post , bo po co on ?
niech zostanie na przestroge dla innych ze trzeba "warzyć słowa"
UFFF, dobrze że się wyjaśniła sprawa, Loka nie znam osobiście, ale robiłem z nim interesy - loko wie :PP i wszystko wporzadku, zero zastrzeżeń, a Grażynke poznałem na giełdzie i nie wyglądał mi na takiego co by chciał oszukać, albo coś w ten deseń, dobrze że juz jest oki, pozdrawiam.
......... Cieszę sie ze sprawa sie wyjasniła ...........ani przez chwile nie pomyslałem ze loko kogos mógł wykrecic ...,
A post niech bedzie lekcja pokory dla tych którzy........" najpierw mówia,.. potem myslą ".., a nie odwrotnie
Jak widac warto to zmienic......
hmmm a mi sie wydawalo ze spinifer to czerwony murinus a nie nowa nazwa (nie wiem juz kto ma racje...)
Ja (15:08)
bartosz sularski
loko (15:08)
ale to jakas koperta stara
Ja (15:08)
aha
loko (15:08)
zostawiam je do wysylek
loko czemu nie zaareagowałes jak podał nadawcę ??
kamil to juz jest nie istotne juz nie szukajmy zadnej dziury ;]
Ten czerwony to P. murinus 'usambara' :)
Rammstein - spinifer nową nazwą? To wszystko to P. murinus i jego odmiany barwne. Nie istnieje pająk P. spinifer.
ojej no murinus w formie czerwonej, toz wszyscy wiedza o co chodzi... :)
no i sprawa się wyjaśniła :) LOKO ma dalej dobrą reputacje, co się chwali ,brawo za uczciwość a dla Grażynki brawo za to że miał odwage się przyznać do błędu i przeprosił. Tak jak pisałem wcześniej niebyło po co roztrząsać tej sprawy przed zamieszczeniem fotki , która w tym przypadku wyjaśniła całą sprawe. POZDRAWIAM i życzę miłego handlowania bez takich problemów.
tak jak mowiłam..smieszne...
BUhahahaha Grażynka wyglada na to ze jestes jednym z nielicznych z forum ktorzy brali murinusy na rece:P Gratulacje:D
racja Nazar hihihihi niejeden na słowo murinus pudełko boi się otworzyć .Taki mały to by mu nic nie zrobił ale nie wiadomo jakby Grażynka wiedział że to murinus czy by ta fotka powstała hehehe.
Jak czytam o takich zakończeniach sporów to aż mi się chce żyć :)))
tyle zadymy a sprawa okazala sie smieszna pomylka
wspolczucia za tak wielka wiedze dla grazynki
przecieżodrazu powiedzialem ze to nie chroma ;],
takiego małego pajaczka to sie raczej nie boje wzić na ręke nie mialem wogóle tego na celu ale on wybiegł z pojemnika i wszedł mi na ręke no to zrobiłem fotke na ręku ;]
tak pewnie tylko gada a w nocy to spi z grzechotnikami:P