Nie rozumiem tylko dlaczego ziu ma w sygnaturce link? Proszę o wyjaśnienie.
Wersja do druku
Nie rozumiem tylko dlaczego ziu ma w sygnaturce link? Proszę o wyjaśnienie.
Hehe teraz to ja nierozumiem. Widzę, że post z dnia 30,12,2004 jest obecny wiec o jakiej zbieżności dat mówisz chrzanu. Post Tonego został wykasowany w dniu 01,01,2005 i nie jest to post który znajduje się pod w/w linkiem, bo inaczej byśmy go sobie niepoogladali :D A co do możliwości udowodnienia, to niby jakbym miał to udowadniać każdemu uzytkownikowi ze w jego usunietym poscie nie było jakiejś informacji ???? Mam robić screeny każdego posta ;D A może stwórzmy komisję d/s usuwania posta :D Będzie to grupa powiedzmy 10 uzytkowników, którym będę pokazywał każdy usuwany post, a oni będą zatwierdzać moje decyzje :D
P.S. Sorka za tego niedorozwinietego, ale ponosi mnie chwilami. Siedze kupe czasu na forum robiąc tam porzadek zajmuje mi to dość duzo czasu, dlaczego niby miałbym tracić swój czas na usuwanie także tych dobrych postów???? Co ja maso jestem????
Spadam spać, bawcie się dobrze :D
Mam tylko nadzieję, że nie skończę przed komisją śledczą :D
Jakbyście mnie jednak mieli stracić to oficjalnie przeznaczam moje pośmiertne organy dla nauki. Badajta se na nich mikroby i inne cuda :D
Nie tylko z pomyślunkiem u cibie ciężko, z oczkami jak widać też :|
Może by tak okularki ?
inneczasy ma to swą zbieżność,ponieważ jak mówiłem przy tych postach i w następnym terminie kopiowałem tylko posta i wrzucałem na forum(a więc sądzę i jestem pewien na 100% że nie wyparował on częściowo...do tego następnego terminu).
A także jestem pewien że podałem cene jak było podane w tamtych linkach,ponieważ cenę węża byłem już dawno pewien,więc niewiem czemu dalej sie upierasz na tym skoro było inaczej !
uwazam ze ten prowokujacy post jest bez sensu, i wywolal tylko znow niepotrzebna klutnie.
Nie interesuje mnie twoja opinnia na temat mojego posta!!! Prosiłem tylko o odpowiedz dlaczego masz w sygnaturze link? Pytanie jest jak sądze napisane dosyc przystępnym językiem więc stwierdzenie: "bez sensu" jak sądzę jest nie uzasadnione. Proszę o łopatologiczną odpowiedz adekfatną do prostoty mojego pytania.
Przykładowe odpowiedzi na moje pytanie "bez sensu"
np. Ja mogę mieć link w sygnaturze
np. Administratoży mogą mieć w sygnaturze link.
np. To nie jest link
Mam problem z oczami? Jestem może daltonistą i nie widzę koloru czerwonego?
Hmm, mi usuniete niejednego posta i nigdy nie otrzymalam powiadomienia od moderatorow, dlaczego tak sie stalo. I szczerze mowiac, g....uzik mnie to obchodzi. Widocznie byl jakis powod i tyle. Jakbym chciala za kazdym razem zakladac o to temat, to byloby tego dosc duzo...
Moderatorem bylam i wiem, ze to ciezki kawalek chleba + wyzwiska od "odwaznych" na gg i meila (anonimowo ma sie rozumiec). Nie chce byc juz moderatorem na niczym - ponadroczne doswiadczenie mi starczy na cale zycie. A jak ktos jest taki madry i wszystko wie, to prosze, zalozcie sobie wlasne strony i tam rządzcie. Moderator i prestiz, haha, dobre sobie :/ To mnostwo klopotow, nerwow i nic przyjemnego. Daltego do moderatorow nie mam nic.
Na pajeczakach wg mnie jest jeszcze za malo kasowanych tematow. Ale rozumiem to - tam pisze bardzo duzo osob, a moderatorow jest tylko trzech. I wszyscy oni dzialaja bardzo dobrze - tak chlopaki trzymajcie.
Po co pajakowi dziurka w tarczce grzbietowej, nie bardzo wiadomo. Systematycy i badacze nie wiedza, a my mamy wiedziec? I tyle na ten temat.
Ja pisze odnoscie tego posta. twoje posty mnie nie interesuja wogole jak i twoja osoba, chyba dosc wyraznie dalem Ci do zrozumienia. Ja w swojej sygnturce nie widze zadnego linka. Chyba rzeczywiscie masz problem z oczami.
Dzięki Awi za miłe słowa :-)
Pozdrawiam.
Wczoraj ta sygnatura trochę inaczej wyglądała.
Chcialbym jeszcze o coś prosić a szczegolnie do Ziu niepodawaj pod rozpatrzenie usunięcie mojego posta tylko dla tego że jest niewygodny. Moim docelowym zadaniem nie było urazić opów tylko powiedzieć co może urazić powszechnego użytkownika tego formu nic innego. Proszę jeszcze jak można o zamknięcie wątku bo coraz więcej ludzi odchodzi od tematu po czym można poznać kto jest poważnay a kto nie.
Pozdrawiam Peter_frosta