gileda wypas zakupielm sobie:
Brachypelma vagans L4 :)
Pozdro do zoba w Wrzesniu bedzie jeszcze lepiej :)
Wersja do druku
gileda wypas zakupielm sobie:
Brachypelma vagans L4 :)
Pozdro do zoba w Wrzesniu bedzie jeszcze lepiej :)
Ja kupiłem:
0.1 P. irminia
0.0.2 H. lividum
0.0.1 H. minax
0.0.1 G. aureostriata
0.0.1 Haploclastus sp.
0.0.1 H. maculata
0.0.1 Ch. huahini
pare sztuk nimfy B. vagans (thx Hajdi)
... no i zarobiłem ukąszenie (pierwsze w życiu) od B. epicuraneum.... (thx Hajdi) :D
Do Ciebie chyba miala jakis uraz,wszyscy ja brali a tylko Ciebie dziabnela:P
morda sprowokował ją pewnie ten podpis pod Twoimi postami :P
Ja nie byłem na gieldzie :((( kurde musze sie wybrac wkoncu kiedys
hehe giełda niezła ;) Tort świetny, odrazu dziękuje za niespodzianke ;) Czekoladowy pająk super :) Morda, widzisz warto się było dosiąść na dworze:P bo wszyscy mieli humorki po tych psach :) Ja kupiłem 2 samiczki p. formosa l9 i p. rufilata l10 ;)
Tawerna była po prostu genialna!!!
Hmmmm toz to dla Juraviela bylo:/ NO tak a ja mu odwlok zezarlem i pol karapaksu.......
Było Extra chociaż szkoda że niektórych ludzi w Tawernie nie było ale było SUPER
kupiłem sobie NIC :P
To był tort na umowna rocznice która dawno mineła ;) Ale jak zjadłeś to ok, myslelismy że pani kucharka go porwała :P
Bylo sympatycznie na gieldzie...Niestety musielismy sie zerwac wczesniej z Tawerny- Nazar jeszcze sie odegramy w pilkarzyki :D
Ja też sie przyłanczam.. było suuper, giełda szybko mineła a reszta w Tawernie, o wiele lepiej niż zawsze :) Pozdrowienia dla Mordy :D
Mi też się podobało chociaż byłem krótko bo tylko od 8:30 do 12 no ale cóż innym razem będę dłużej. A teraz się pochwalę co tam zakupiłem :)
Nhndu chromatus L11 samica
Lancetogłów mleczny 48 cm (chyba samczyk)
Agamę brodatą 34 cm samiec
2 gekoony tureckie parka
1 gekona toke (już sprzedany)
Psalmmopheus cambridgei L11 samica
Straszyka nowogwinejskiego samica
2x noworodki mysie
Modliszka gwinejska samica subImago
5x Br.albopilosum L3-4
H.gigas L7 samica
P.spinifer L3
I to chyba tyle fotki zamieszczę w dziale zdjęcia
Pechowa giełda.... jechaliśmy "7" w polowie drogi tramwaj (jak i inny tramwaje ;p )wysiadl i trzeba bylo piechtonogiem zapieprzać... Droga powrotna "7". do tramwaju weszlo 2 typków... okazalo się że to złodzieje, koleś siedzący obok zauważył że grzebią jakiejs babce w torebce, postawił się... 2 typków zeczelo go lać... koleś "zmiażdzył" ich ku zdziwieniu wszystkich... Pokonani wysiedli z tramwaju :D
a mielismy zagrać w kosza, a się nawet nie widzieliśmy ;P
o której wyjechałeś ?!
po 12 ;) ale bylem od 11 ;) nic nie kupywalem... przyjechalem tylko tak turystycznie przywitac sie ze znajomymi ;)
eee, to lipa ja dotarłem jakoś koło 11, no niestety się nie spotkaliśmy :/
ale może na następnej we wrześniu, kto wie ;D
nazar a kiedy odegrasz sie ze mną w piłkarzyki ?:]
mysmy jak wracali tramwajem"lini 7" to takze sie zepsuł ale nie było zadnej akcji ze złodziejami;(jechalismy tramwajem ok.16 jakos...nook,kiedy przyjedziesz do nas do poznania??:)
A tak było już jak troszke posiedzieliśmy w tawernie ;P Zdjęcie dedukowane mordzie :)
http://www.arachnea.pl/juraviel/IMG_0119.JPG
dedykowane* :PP
juraviel a masz wiecej fotek z giełdy??
Hehe teraz tak patrząc na to zdjęcie wpadła mi do głowy pewna scena z władcy pierścieni jak golum mówi "my precious" :P:P
Theraphos, tak, wiecej zdjęć jest pod tym adresem http://www.forum.arachnea.pl/album_cat.php?cat_id=301 nie sa to wszystkie , avar jak wróci wrzuci reszte, a potem jeszcze jak dojada 2 aparaty to reszta, wiec co jakiś czas będą nowe ;)
Swietna fotka :) rewelacja...
Morda... chyba Cie wszyscy juz znaja :P
A czyje to boskie kształty widać na piewrszym planie po prawej??? :>
Nooku spokojnie ja w przeciewienstwie do Ciebie nie spalem:P Z podmeczonym przeciwnikiem nie trudno wygrac:P
podejrzewam że Darii...
morda - jak sama nazwa wskazuje ;D
daf - chyba darii ;D
potwierdzam wcale nie było gekonów lamparcich, acz kolwiek udało mi sie dorwać ładną samiczke ale to nie z zadnego stoiska tylko mnie koleś zaczepił ..
oprócz gekona kupiłem
scolopendre sp.
a.huriane
20 karaczanów (nie wiem jakie to są :P) z których już mam młode :D :D :D
świerszcze
wlókno
ogólnie tak jak mówią poprzednicy był bardzo mały wybór...jednak i tak mi sie podobało ;] w tawernie teżbyło fajnie :P jestem zdowolony z zakupów ;]
GRAŻYNKA Oczy Cie nie bolA:D:D:D:D?????
Ze zdjęcia proszę się nie śmiać!
Była strasznie głośna muzyka i ja oraz moje pajaki dostawaliśmy kur**cy! :D
nie oczy nie bolą :P ale rano główka troszke bolała :D :D :D
my też wracaliśmy 7 :D było śmiesznie ... nawet bardzo :D :D :D szkoda ze ten motorniczy nie był zbytnio wygadany :P
Nie kupiłem od Maikardaaiona Damona i teraz żałuję :(
Ja wiedziałem że tak będzie.
Tak wogóle to byłem pierwszy raz i chyba będęjeździł tam regularnie ;)
juraviel masz na sprzedaż taki?:D
łeeeeeeeee, jaka lipa oblukałem wszystkie foty i nieznalazłem 2 najbardziej oczekuącyhc przeze mnie na których zresztąbyłem ja sam ;D
a tak chciałem miec te foty.
a co do tawerny to następnym razem zostaje do końca, zaduzo rzeczy mnie ominęło ;P
A do ktorej byles??
Własnie ten z podpisami jest na sprzedaż :) ale jesli taki chcesz to Ci taki załątwie :) tylko zagadaj na gg.
widze swój podpis tylko nie bardzo mi wyszedł bo byłem .........lekko wciety :P
do 18 czy coś takiego. Ja bym został do końca, ale Grześkowi (JustGreg) gdzieś się spieszyło i pojechaliśmy, a samemu by mi się nie chciało potem wracać, szczególnie że mielismy bilet na 2 osoby ;D
ale następnym razem jak już pójdę do tawerny to napewno zostane dłużej ;D
a w ogóle to się chyba Nazar nie widzieliśmy.
tak to jest jak się żydzi na taryfe!!:))
pozdro doniu:))