Do kiedy jest czas składania prac ?
Bo ja mam wersje beta i jeszcze z ok.1-2 tygodnie by mi zajeło dopracowanie.
Wersja do druku
Do kiedy jest czas składania prac ?
Bo ja mam wersje beta i jeszcze z ok.1-2 tygodnie by mi zajeło dopracowanie.
nie bedzie rpboelmu jak spakuje stronke rarem? lepiej wyslac jeden plik niz duzo innych.. moze byc?
Moja stronka tez wlasnie wyslana ;)
Czekam na wyniki :)
noi jest czwartek i co? jakos nie ma wyników :/
Witam :)
W nocy odebralem poczte :)
Jest kilkanaście wartych uwagi prac - jeszcze nie mialem chwili na przejzenie wszystkiego - proszę o cierpliwosc :)
No to skoro termin nadzyłania prac sie skonczyl to moze pochwalicie sie co zrobiliscie. CURTUS i tak wybierze tyo co mu odpowiada a ja jestem ciekaw co takiego skomponowaliscie?? :)
Pochwalcie sie koledzy
dopiero po zakończeniu konkursu :>
konkurs sie zakonczyl.... teraz decyzja nalezy do Piotra... dlatego uwazam iz nie ma nic zlego w tym aby pokazac nasze projekty - wkoncu nie bedzie to mialo wplywu na decyzje Piotra - on wszystkie prace widzial...... postaram sie umiescic linka pozniej wpierw na serwer musze wrzucic stronke.... pozdro i czekam na innych....
no nie wiem, a jak ktos wykożysta prace tych co nie wygrali? bannery można łatwo zmienić :P
ale nie ma co do wykorzystywania - pozajesz swoja stronke i tyle.... miliony jest stron na www - wiec jak kazda mozna wykorzystac w jakis tam sposob....
no to skoro jesteś taka ciekawa to najpierw sama pokaż :P
to nie ja to zaproponowalem......
Zakończmy te bagatelne dyskusje, i poczekajmy na wypowiedź CURTUSA :)
no....
Curtus sie cos nie spieszy... pewnie nie ma czasu jak znam zycie no ale coz mamy 5 luty a zwyciezcy nie ma :( Piotrze liczymy na Twoja wypowiedz tutaj.....
no szkoda, że nie ma wyników bo ja kurcze teraz wyjeżdżam :/ i wracam w sobote za tydzień :)
no tez uwazam ze szkoda.... ale wciaz licze na Piotra ze sie zmobilizuje :)
CURTUS gdzie te wyniki ?? :> :)
Witam :)
A proszę mnie nie poganiac :P
Wynik jest taki, że mam dylemat... dwie prace z których muszę wybrać jedną... czekam jeszcze na weryfikację, czy fotki i ryciny użyte w projektach, nie są z kądś bezprawnie zerżnięte.
Wynik ogłoszę w osobnym temacie tego forum do 10.02.2005 ;)
(konkursowicze mieli kuuuuupe czasu na prace... ja sobie daje jedynie 10dni :P )
CURTUS to napisz chociaz czyje dwie prace rozwazasz :) Tak trzymasz ludzi w niepewnosci .. .:)
heh, ja znikąd nie zżynałem, :) jeśli by o mnie chodziło...
no dzis jest 10 luty i nic..... wiec Panie Curtus jakies wyniki moze wkoncu?
CURTUS wybral dwie prace i teraz wybiera mial dac dzisiaj znac ale nie poganiajmy go na pewno wynik sie pojawi... ;) Moze to ja a moze Ty? heeh... pozostaje tylko czekac ;)
tak wiem ze mial do wyboru w konsekwencji dwie prace.... poprostu jestem strasznie ciekaw jak bedzie wygladac nowa stronka formicarium.pl....
a co majusia10 tez wybral Twoja prace jako finalowa?
a nie mam pojecia czy Curtus ja wybral czy tez nie..... ale chcialbym to wiedziec :D pewnie konkurencja byla duzo lepsza dlatego powiem szczerze ze nie licze na nic....
Witam )
Odrazu zaznaczam - NIE wybierałem w oparciu o "lepszych/gorszych" w rozumieniu "webmasterskim" :)
Wybrany projekt ma MI odpowiadać i tyle;)
Wynik będzie do północy ogłoszony :)
no tak - dziwne zeby Panska strona odpowiadala sasiadowi a nie Panu.... tak wiec jak czekam do polnocy na wynik.... heh Curtus to lubi trzymac ludzi w napieciu :) mam nadzieje ze przy okazji ogloszenie wynikow Curtus pokaze jak wyglada zwycieski projekcik :)