-
Re: sir_bozno TY cioto !!!!!!!!!!!!!
pylis zawsze miałem o Tobie takie dobre zdanie..... ale widze ze to była błedna opinia. Fakty mówią same za siebie. Najgorsze jest to ze jesteś taki pewny siebie kiedy wszyscy sa przeciwko Tobie...pogrążasz sie jak słusznie zauwazył pepre... tak gadałeś na naczasa a teraz jest w gorszej sytuacji niż on. gratulacje....
-
ehhhh pylius i cycor to są dwa oszusty jeden nakreca drugiego :/ jak dzwoniłem do cycora i znim sobie gadałem to mówił mi że jak mu nieufam to żebym sie spytał pyliusa czy jest oszustem:/ ehh to wszystko jest pokrecone. Kupiłem 2 weże boa dusiciele. Weże nam odebrali z poczty bo ten frajer cycor wysłał w uszkodzoną paczke. I weże są w zoo :( Niemoge ich odebrać ani nic w tym stylu. Jedyna chyba pozytywna żecz z tego że być może uda sie odzyskać weże najwcześniej za 3 - 4 miesiące :/ eh a cycor ma teraz problemy z policją :] hehe Trzeba tepić frajerów.
ps; Pylius jest jednym z najwiekszych kretaczy i oszustów z tego co tu widze :/ pier****ny cwaniak
-
I ty sie zgodziles na wysylke 2 wezy poczta?!?!?!?!
Szkoda bylo kasy na konduktorska, kuriera?
Brawo!
-
WOJNA SIĘ TOCZY PROPONUJE USUNIeCIE TEGO POSTA:) bo to się niueskończy !!
-
ehhh CLIMA ... jaka wojna? tu chodzi o wyjaśnienie kilku spraw i nie ma sensu usuwać posta... jak zwykle włazisz z butami tam gdzie nie Twoje miejsce ;o) i jak zwykle bez sensu
Pozdrawiam
Leny
-
hehehe, Leny, doobre :))) A ja jeszcze złośliwie dodam swoje: CLIMA, kup sobie wreszcie ten słowniczek :P
-
Fajnie ciesze się osły 2!
-
Ja rowniez uwazam ze nie ma sensu kasowac tego posta - niech kazdy wypowie swoje zdanie w tej sprawie. MareQ - miales racje z tym slownikiem :P:P - ok wracajac do tematu...nie znam Pyliusa ale znam osoby ktore u Niego kupowaly 90 % osob ktore znam narzekaly na Pyliusa i na jakos zwierzat oraz na to ze czasami...zostaly oszukane zeby nie uzyc dosadniejszego stwierdzenia, sir_ bonzo ma w 100 % racje i popieram go goraco ;)
Pozdrawiam...
PS. Pylius robisz lepsze przekrety niz nasz rzad z SLD na czele :P:P:P
terrarystyczny - Pyliusgate :D:D:D
zalozmy komisje sledcza :P:P:P - w kazda srode na antenie TVP Krakow :D:D:D
-
RAMMSTEIN masz racje popieram pomysł powołania komisji śledczej.
A na czele Jan Who Rokita........
Pyliusgate......no to by sie zgadzało
teee a może pylius ma jakies powiązania z tą mafią-SLD
-
tak róbcie sobie dalej jaja, powodzenia
-
pylius nie kradnij bo sejm nie lubi konkurencji
powinna istniec na stronie terrarium.com.pl czarna lista osob nie wywiazujacych sie z umow, i ty pylius z pewnoscia ta pasujesz. moze u ciebie nie kupowalem i nie bede to z tego co tu czytalem wynika, ze jestes calkowicie winny! winnyxh trzeba karac!!!
-
kurde...ten pomysl z lista Mnie podoba sie coraz bardziej moze faktycznie sensowne byloby stworzenie takiej listy - jak mysliscie? zrobcie ankiete :P:P
Pozdrawiam...
-
To beznadziejny pomysl.
Nie bede wspominal, ze jest niezgodny z prawem.
Przyklad : umawiam sie z 3 znajomymi i mozemy zniszczyc reputacje wiekszosci osob, a tym, ktorym nie zniszczymy (tzn. najbardziej znanym sprzedawcom) i tak bardzo nabruzdzimy.
Poza tym kto bedzie ocenial?
Osoba A pisze : "Nie przyslal mi pajaka!!!!"
Osoba B pisze : "Ale on nie zaplacil!!!!"
No i ? Kto bedzie sedzia?
-
ten cały wasz pomysł z czarną listą jest dobry ale mi sie niepodoba :\
-
Jaki "wasz" ?
Przypinaj wiadomosci tam, gdzie nalezy...
-
***** mac dajcie juz spokuj niech jeden ktory cwaniaczy jedzie do drugiego dajdzie sobie po mordzie i tyle a nie bedziecie pisac bez sensu jak dzieci
-
Fryzjer - co z tego ze jeden drugiemu wpierniczy skoro problem i tak pozostanie to nie jest rozwiazanie zeby lac sie po mordzie - dlaczego nie zalatwic tego w cywilizowany sposob, dyplomatycznie ? :P:P
Pozdrawiam...
-
widzisz ile juz to sie dni ciagnie dyplomatycznie. ;]
-
Moga sie spotkac i kulturalnie porozmawiac ale znajac obie strony to to spotkanie spokojne raczej nie będzie :> ]:->
-
Ehhh, skąd wiecie co się dzieje w tej sprawie? Gówno wiecie... może ktoś coś załatwia, po prostu pisanie wiadomości na forum publicznym uważa za beznadziejny pomysł... myślicie, że kazdy chce się z Wami podzielić nowinami? heh
Pozdrawiam
Leny
-
Leny a co ty taki tajemniczy ? Jak już zacząłeś to może powiesz oco chodzi ?
-
wydaje mi sie ze padł rekord w ilości odpowiedzi!!!!!
-
-
nie, to jeszcze nie rekord:)
-
a ile bylo najwiecej i na jaki temacik:)?
-
Pylius Ty cioto!!!!!!!!!!!!!!!!!
proponuje zmienić troszkę temacik odpowiedzi, bo obecny mi się nie podoba, a więc kara musi być :)
-
...
dawno tego syfu nie czytałem tutaj , ale moge teraz powiedzieć że na początku wszyscy prawie tutaj wyzywają mnie bezpodstwnie bo nikt tak naprawde nie wie do konca wszystkiego , drudzy wymyslają jakies historie zeby reszta jeszcze bardziej mnie gnoila , ale wszyscy mają wspólną ceche , jak przychodzi co co czego to pylius kolega i proszą o pomoc .
Wiedzialem ze tak bedzie , ile z was teraz pisze do mnie jakgdyby nigdy nic ? teraz wiem komu tu na prawde ufac mozna , no to co juz czas przedstawienia swiadków i dowodów na to ze mialem racje w tym wszystkim ? czy jeszcze poczekamy ? :-)
Z resztą ludzie czy do was nie dociera ze prosilem bonza zeby przyjechal do mnie osobiscie odebrac weze , to chyba oznaczalo ze one są porzadku skoro zalezalo mi na tym zeby osobiscie odebral . Tu szkoda z takimi jak wy dyskutowac , widac po ilosci i rodzajów odp tutaj szukacie tylko jakies rozrywki na kims .
-
Re: ...
Niestety, w naszym szczegolnym narodzie jest taka mania ze jak ktos rzuci goownem w kogos to reszta zaczyna robic to samo, nie znajac faktow i nie majac podstaw.
Taki owczy ped normalnie.
Ci ludzikowie nie zdaja sobie chyba sprawy jak wielka krzywde moga komus wyrzadzic swoim pieprzeniem w bambus :/
Ale coz, to jest Polska wlasnie ! :(
-
Jakos w momencie kiedy wplacalem Ci kase przestales nalegac,zebym przyjechal-wrecz nalegales,ze wyslesz... -czego nie zrobiles.
Co zreszta nie zmienia faktu,ze wisisz mi jeszcze kupe kasy...
-