hajdi, najdziwniejsze jest to, że temat nie został zaknięty ani usunięty. Usuwano jedynie pojedyncze wypowiedzi dejota stąd te podejrzenia.
Wersja do druku
hajdi, najdziwniejsze jest to, że temat nie został zaknięty ani usunięty. Usuwano jedynie pojedyncze wypowiedzi dejota stąd te podejrzenia.
nie zostal zamkniet zeby dac mu sie wyryczec.widzialem ile on tego zakladal:)
a za chwile caly topic zamykano.zakladal te topici na spotkaniach na pajeczkach chyba ju znie pamietam gdzie ale tego troche bylo.wypowiedzialem sie nawetzeby dal soebie spokj
nikt nie powinien się po prostu publicznie na forum obrażac i dla mnie jest nie ważne kto kim jest, mozna być nawet samym Panem Bogiem ale to nie upoważnia żeby kogoś obrażać, skoro mod pierwszy zaczął wyzywać forumowicza to chyba logiczne że ten mu się odpłacił pięknym za nadobne, a przytaczanie na forum prywatnej korespondencji to dla mnie szczyt hamstwa! Skoro ktoś pisał na maila to po to żeby osobiście coś załatwić a nie po to żeby mod to na forum publiczne wyrzucał! Chyba po to ktoś zostaje modem, żeby utrzymywać tu porządek, nieprawdaż? a takie zachowanie przekracza w ogóle ludzkie pojęcie zeby się mod z forumowiczem wyzywali na oczach ludzi!Rozumie kaskowanie widaomości w których są wulgaryzmy, dawanie ostrzeżeń jeśli ktoś się nie chce uspokoić...ale jak ktoś wyraża swoje zdanie to chyba forum jest po to żeby o tym dyskutować, a jeśli WY Moderatorzy usuwacie niwygonych wam ludzi to już wasza sprawa ale jak wyżej jakiś kolega napisał "to ja dziekuje za takie forum :)"
Przecież chłopak ma prawo domniemywać róznych rzeczy, nawet jeśli są nieco dziwne typu "mafia terrarystyczna", ma prawo chyba mysleć coś, czy nie? Powiedział to na forum, bo byc może ktoś miał takie samo zdanie albo pogląd czy odczucie. Z tego co wiem nikogo nie wskazal palcem i nie powiedział ten i ten to mafia! Moim zdaniem była to nawet tylko przenośnia, która miała oddać stan w jakim ten chłopak się czuł, bo czuł że ktoś go oszukał i miał do tego prawo! Dodam jeszcze że teraz też może czuć się oszukany, bo obcy ludzie dyskutują na jego temat a on nawet nie ma możliwości obrony! Tak wieszajcie sobie psy nasi drodzy moderatorzy władcy i panowie tego forum, na koźle ofiarnym!Taka tu jest polityka!
masz racje,moze korespondowali ze soba i sie pozprzeczali.rozumiem tez ze mogl zalozyc Topic.ale on tam patu osobom wrzucal.
mogl zalozyc topuic w stylu:
nie uwazacie ze dzieje sie cos nie tak,albo zoslalem oszukany co o tym myslicie.
ale bez przesady i od razu z mafia terrarystyczana wyskoczyl
to juz sie robi nudne.
i tak do niczego nie dojdziemy
wiec niech juz ktos zaknie ten topic,a Dejot moze jka pisala Double dostal bana tymczasowego!
w tym co napisałaś jest troche racji, ale też nie podpisze sie pod wsztystkim.
Hajdi masz racje, to wszystko itak do niczego nie prowadzi. Proponuje skończyc ten temat.
zamknijce ten temat poprostu!! zalatwcie to prywatnie i bedzie święty spokój
byłem na bierząco z tym wszystkim.... dejot założył temat o tym ze stolika nie dostał.. rafnoe zaczął go obrażać widziałem wszystkie posty nawet te które pepre usunął... a dejot zakładał następne topiki dlatego ze pepre mu wszystko usuwał. a wszystko zaczęło się od rafnoe... czemu jemu nie dasz bana?? Pepre jesteś nieodpowiedzialą i kompletnie nienadającą się osobą na takie stanowisko jak moderator..... hehe i co dasz mi bana?? pewnie tak... a ja tylko wyrażam swoją opinię na forum.... chyba po to wogule ktoś wymyślił forum (aby wyrażać swoją opinię)
nie podzielam tego, co mowisz o pepre, ale w jednym masz racje - forum jest stworzone po to, żeby dyskutować, wyrażać swoją opinie. Pomijam fakt, że Dejot miał chamskie zwroty (bo miał). Trudno, taki jego sposób bycia, ale to nie powinno być przyczyną usówanie wybranych postów. Równie dobrze można je było modyfikować, nieprawdaż?
jasne, zamiast jakiegoś brzydkiego wyrazu dawać ***** :P dejot by tak nie pisał gdyby rafnoe nie zaczal najezdzac na niego... Zauważcie to ze dejot pisał tak ja inni na niego pisali... dopuki rafnoe nie zaczal klnac na niego to dejot wyrażał się normalnie....
hihiihhi dodam ze kromms, crazyman, i DEJOTczyli naglosniejsi krzykacze, sa wszyscy w jednej sieci, w Jaworznie;) a moze to ta sama osoba skoro ip te samo? bo chyba na sieci jednak da sie dzielic ip?:>
a co do wypowiedzi "Fakty są jakie są ,ale jedno jest pewne DeJot postawił sobie pomnik trwalszy niż ze spiżu :)
"
to wspaniale to ujałes i podsumowales, i nasuwa sie mysl ze o to wlaśnie chodziło;/ był to czlowiek który działał destrukcyjnie.
Każde zwierze zakupione za granicą, przewożone przez granicę wymaga jego zgłoszenia.
A wiecie co ja proponuje? Zamknąć temat i pogodzić się :P
Pepre zabawny jestes ;) wielu ludzi zna dejota osobiscie i wielu zna np. mnie osobiscie... zapewniam cię że nie jesteśmy 2 in 1. Wykorzystując sytuacje pozdrawiam moją babcie i dziadka. nara
P.S. Dlaczego jestem najgłośniejszym krzykaczem??
Jaworzno?
Ej, offtopicowo, a znacie moze Krecika? Kusiuba (w takiej knajpie byl barmanem)? Fixxxera?
Ja czytałam te posty Dejota i nie sprawił na mnie zbyt dobrego wrażenia... ( np. ten o szczurku Awikularii) ale nie wiem może się myle... Nie chce tu nic pisać bo jestem od niedawna na forum ale jak narazie to Dejot mi sie rzucał w oczy raczej jako ten "zły" ... Tylko nie najeżdżajcie na mnie prosze mówie tylko co zaobserwowałam :)
Forum jest po to aby wyrazac opinie DEJOT wyraza ja jak kazdy inny ale bana dostal bo administratorowi sie to nie podobalo ... czytalem tekst o awikularii w przykrych doswiadczeniach mn... wyrazil opinie .. niektorym sie to nie podobalo ... ale to tylko opinia wiec nie zrobil niczego zlego .... wiec nie rozumie za co dostal bana .... rafnoe tez wyrazal swoja opinie tak samo jak DEJOt obydwoje uzywali wulgarnych slow ale oczywiscie tylko DEJOT dostal bana a rafnoe juz nie ( a jak juz cos powinni obydwoje dostac aby byla jakakolwiek sprawiedliwosc) ... administrator forum jest po prostu nieuczyciwy wg mojej opinni
A ja tylko zaznacze ze Rafnoe pierwszy wyskoczyl, a nie Dejot.
Dejot pisal normapnie o stoliku w zamian Rafnoe go zjechal na calej lini.
Cos mi tu smierdzi
Nazar co ma smierdziec
poprostu admini robia co im sie podoba i wspieraja swoich i reszta wedlug nich powinna sie ******
przykre ale takie sa moje odczucia :/
widocznie obecny moderator nie nadaje sie do tej funkcji na tym forum .... wycina posty ... daje bany za nic .. ciekawe co jeszcze
DOBRA LUDZISKA DAJTA SOBIE SPOKOJ JUZ! I tak lepiej tutaj niż na konkurencyjnym forum, tam moderatorzy są klasycznym przykładem jakim moderatorem byc sie niepowinno. Cieszcie sie ze jest cos lepszego niz T..... .pl a nie narzekacie jeszcze. :D
nikt nie narzeka tylko wyraza swoja opinie ... co to za serwis w ktorym moderator opieraja sie na oszustwie i klamstwie ..... jak nikt nie zwroci uwagi to nie wiadome do czego dojdzie w przyszlosci ... a tak to niech uczestnicy forum maja swiadomosc tego co sie naprawde dzieje ....
Pepre out ;)
przepraszam a czy np:Coolary,Meg lub Atrax prowadza "prywatna" wojne z innymi uzytkownikami i usuwajac pojedyncze posty z rozmowy ustawiaja rozmowe tak jak im sie podoba?
przeciez kazdy wie o kogo chodzi ..... przeczytaj wypowiedz kromms a dowiesz sie wszystkiego ......
nie wiem czy nie pozwalamy sobie za dużo.
Według mnie to jest w tym momencie sprawa między pepre a Dejotem. Nie powinniśmy sie wcinać, bo to nie ładnie :P
Jeżeli ktoś przyznaje Dejotowi racje, to niech sie z nim umówi na gg i pogada o tym jak można legalnie przywieść gady z czech, przecież nikt wam tego nie zabrania.
Możliwe że pepre miał jakiś interes w tym usuwaniu wybiórczych postów, ale też nie koniecznie. Nikt tego nie wie i myśle że nigdy całej prawdy sie nie dowiemy.
Według mnie dalsza dyskusja jest bezsensowna. Przegadujemy sie między sobą, tworzą sie nowe konflikty między urzytkownikami, a głównych zainteresowanych tutaj niema (pepre, rafnoe, a dejot zapewne czyta, ale sie nie może wypowiedzieć) więc dajcie sobie spokój z tą szopką. Trzeba sie wyluzować ;)
Forum jest po to zeby na nim pisac, nie chodiz tu o rzucanie wyzwiskami itp ale o to co o tym myslicie , mysle ze wsyzstkich was pepre nie zbanuje wiec nie bojcie sie pisac swojego zdania
ale po co!!!!!!
to sie bedzie ciaglo w nieskonczonosc.
mozemy gadac i gadac ale i tak jeden grigiego nie poslucha bo wie swoje.
ja jestem za zamknieciem topica.
na 60 postów w wątku, trzebinia nabiła 1/3. imponujące. szkoda ze topten sie skonczylo.
i co z tego że trzebinia 1/3 ?? :/ czy ty coś sugerujesz??
Nie chce być tutaj źle zrozumiana ... Nie uważam że Dejot powinen albo nie powinen dostać bana... Mówie tylko jakie na mnie zrobił wrażenie... A co do bana to sie nie wypowiadam nie wiem nawet o co w tym wszystkim chodzi :)
Kromms nie szukaj juz powodow do klotni. Tak, jeśli 1/3 postow zostala nabita przez Trzebinie to jest dziwne, że akurat ludzie z tamtąd sie zainteresowali tym. :/
Kurna w cyc (jak mawiaja indianie) nie rozumię wielu z tu piszących/wrzeszczących/uciśnionych i wogóle.
Czy tak ciężko zrozumieć że forym prowadzą admini i moderzy ?
Że to oni docelowo decudują jakie ono ma byc, co ma na nim się znajdować ?
Przecież do jasnej cholery jak komuś się nie podoba, to nikt go nie trzyma na siłe !
Zawsze może "trzasnąć drzwiami" zamiast robić obore i kwasy na forum.
Zrozumcie, to nie jest i nigdy nie będzie żadna demokracja, że "ja" chce tak a nie inaczej, a penis to kogo innego obchodzi !
Decydują ci którzy płacą za utrzymanie servisu, muy jesteśmy tylko gośćmi i korzystamy z forów dzięki czyjejś uprzejmości. Nie wypada więc chyba jako gość srać gospodarzowi, prawda ??
Te wszystkie gadki uciśnionych normalnie do ataku śmiechu doprowadzają LOL & ROTFL
myśle, że można zasugerować że nikogo nie obchodzi ta sprawa.
weście, dajcie sobie już na wstrzymanie.
A może przed daniem takiego bana powinno się odbyć coś w stylu trybunału, złożonego z kilku osób, które najdłużej siedzą na forum...
Ale można sobie pójść na jakiś czas od gospodarza... wtedy forum stanie się niepotrzebne... zresztą... czy admin ma to forum dla siebie?? Czy może jest on 'kierownikiem' forum, którego użytkownikami są terraryści?? Na co nam takie forum, na którym można polecieć za niespodobanie się adminowi?? NIE MAM NIC DO NIEGO, BO JAK WSZYSCY LUDZIE POPEŁNIA BŁĘDY, NIE MNIEJ JEDNAK NIE SPODOBAŁA MI SIĘ JEGO DECYZJA. A jak chce mieć forum dla siebie to niech sobie na GG gada... tam ustala kto z nim gada. Niech ktoś spróbuje pogadać z adminem osobiście i może go przekona...
wiesz, to jest bardzo dobry pomysł. Tu sie z Tobą zgodze. Powinno być coś takiego jak 'rada userów forum' złożona z powiedzmy 5-10osób, które wybieralibyśmy drogą głosowania na okres powiedzmy 3 m-cy. Taka właśnie rada była by czymś w rodzaju łącznika między forumowiczami a adminami.
OoooooO dobre dobre :]
Ale komplikujecie. To jest pierwsze forum, na ktorym jestescie, czy jak?
Od utrzymywania porzadku jest moderator i wlasne sumienie uzytkownika.
A nie jakies trybunaly, konklawe, enklawy, kasty, klany, grupy, mafie i gangi.
To wydaje się proste, ale (znowu mi zarzucą "kombatanctwo" :/ ) do pewnych spraw trzeba dorosnąć, żeby zrozumieć i zaakceptować, większość z tu piszących jest w okresie przeżywania "okresu buntu"
Gadki w stylu że wszyscy odejdą i forum będzie puiste są śmieszne, niby gdzie ? i dlaczego wszyscy skoro widać wyraźnie że jest tylko kilka osób którym coś nie pasuje. Niezbyt więc stosownych chyba jest uogólnianie i podciąganie pod to wszystkich
popieram! to powinno się składać z moderatorów forów, nooka oczywiście i najstarszej 'starszyzny' :)