ale w bilbli jet wyraźnie napisane że bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo.. więc bóg wygląda jak małpa.. głupio myśle..
Wersja do druku
ale w bilbli jet wyraźnie napisane że bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo.. więc bóg wygląda jak małpa.. głupio myśle..
lol, czytaj uwaznie! malpa byla etapem na drodze do stworzenia czlowieka. Zreszta sam piszesz ze Bog stworzyl czlowieka na swoje podobienstwo, wiec nie malpe ;]. Troche logicznego myslenia... oczywiscie to tylko moje przemyslenia...
Wcale nie musi byc bledem stwierdzenie, ze Bog jest maly, zielony, podobny do kaktusa i spiewa piosenki Iggy Pop
Dzieki za informacje :] sprobuje sobie zalatwic powyzsze pozycje.
nie mowie ze jest to nie mozliwe, ale ja nic nie pisalem o tym ze Bog jest malpa... chociaz jesli czlowiekma byc do niego podobny to zielen odpada ;)
Masz cos do zielonego? :>
:P Bardzo lubie zielony :P ale poki co ludzie nie maja zielonej skory... Moze w dalszym toku ewolucji... ;)
Widze ,ze znow 16 latkowie gadaja o rzeczach o ktorych pojecia nie maja :D.Gwiazda dawida to pentagram hmmm wydawalo mi sie ze penta to piec,a szesc to jest heksa,ale coz :]Pozatym jakis anagram.....pierwsze slysze.Pentagram jest albo normalny lub odwrocony innych nie spotkalem.Wszyscy ktorzy na prawde chcielby dowiedziec sie czegos,na pewno w sieci by znalazlo,ale jak widac im sie nie chce.Jak czytam pewne wypowiedzi to smiech mnie pusty ogarnia...Niektorzy cos czytaja i nie wiedza co czytaja z tendencja do naditerpretacji :]Patrzac w profil niektorych wcale sie nie dziwie,ze wg nich black metal to "siedlisko szatana",ale jak ktos w swojej metalowej "ewolucji" zaczynal od Ironow i metallici i na tym sie zatrzymal to nie spodziewalem sie innej wypowiedzi.NA koniec cos do pana Obcego,bo widze ,ze tu sie "madrzy".Dziecko nie masz pojecia o czym gadasz ,ani czego sluchasz :] Niedawno sie chwaliles ze sluchasz Slayera,ale chyba zaczales od "Diabolus in musica" (IMHO najwiekszego gowna jakie powstalo pod szyldem Slayer) , bo tak bardzo wymownego tytulu jak "South of heaven" chyba nawet nie liznales.Jak widac znow wyszlo ,ze niektorzy cos czytaja/sluchaja ,ale pojecia o tym co to jest nie maja,a moze nie umieja sie do tego przynac,ze robia cos "zlego" :]
Sie zgadza, Samael :D Krotko i wezlowato. Szczerze mowiac, moja mama jest w tym juz lepiej wyedukowana, niz niektore osoby :D
miki - nie myslales nigdy, ze nie chodzi o podobienstwo fizyczne? :>
nie mów do mnie dziecko pajacu , co masz na mysli mówiac ze neiwiem o czym mówie ?
A jak mam do Ciebie mowic szczeniaku - prosze pana ??!! Nie wyzywaj mnie ,bo sie to moze dla Ciebie zle skonczyc :] Mowie o tym czego sluchasz i o czym piszesz - chyba sam nie rozumiesz siebie.Moze mi powiesz co jest na okladce "Show no mercy " ??? I moze wszystkim powiesz jakie jest logo Slayera ??!! Nie wiesz ?? Juz Ci tlumacze - na pierwszej jest Koziolek a logo to stylizyowany mieczami odwrocony pentagram symbol czegos co krytykujesz smieszny chloptasiu. Idz lepiej odrob lekcje dziecko,a nie pisz o tematach o ktorych pojecia nie masz,bo narazasz sie na smiesznosc !!!! Jak masz tu rzucac epitetami to lepiej daj sobie siana :]