Hmmm jak tam slucham tego z czego sie sam czegos moge nauczyc.
A jakby ktoś chcial posluchac mojej muzyczki to zapraszam tu
http://bin-docs.vdi.pl/que-passa.art...05-mojacar.mp3
Wersja do druku
Hmmm jak tam slucham tego z czego sie sam czegos moge nauczyc.
A jakby ktoś chcial posluchac mojej muzyczki to zapraszam tu
http://bin-docs.vdi.pl/que-passa.art...05-mojacar.mp3
murinus słabo czytasz forum :p, takich tematów było już mnóstwo...
ale jak tak to: metal, rock - Bal Sagoth, Soilwork, Dream Theater, Dark Tranquillity, Hatebreed, Terror, Running Wild, Children Of Bodom, Rhapsody, Soulfly, R.A.T.M itd. itd....
Dragonette zdaża mi sie słuchac Disturbed :D
film w zasadzie wszystko co dobre - ale głównie horrory, komedie i wojenne....
Byly juz chyba z trzy dyskusje na ten temat :].Thrash,death,black,heavy metal.Z filmow thillery.Jesli chodzi o Polskie zespoly to lubie :Crionics,Elysium,Vesanie,Demise,Parricide,Lost Soul,Enter Chaos,Hate,ktore IMHO bija jakies Huntery i obecne Acid Drinkers na glowe.
Nazar to twoj zespol?:)..jesli tak to chyle czola
Nazar - lubie taka muzyczke :] Znam Twoj zespol juz od dlugiego czasu. Oby tak dalej.
A u mnie aktualka listy
+ do tego wiadomo... muzyka klasyczna, ludowa, ambient i wszystko, co nietypowe i mile dla ucha.
Ostatnio tez i troche rocka.
Metal
Filmy różne :P - zleży na co mam ochotę... ostatnio w kólo oglądam Star Wars E3: RotS
soad frontside sweet noise(stare nie ten badzie z peja) nirvana metallica iron maiden armia;]
a ja slucham mamusi i bodzia smolenia
zart:p nirvana, metallica, korn.... i inne takie
czego nikt anathemy nie slucha:p
a z filmow... stare horrory
muzyka:
1. (hed) planet earth
2. limp bizkit
3. 3rd strike
4. rage against the machine
5. dope
i wiele innych. A filmów które lubię jest duuuuużo...
punk,punk-rock i rock :P
horrory i komedie
troche rock i przede wszystkim metal
Z filmow lubie horrory. thrillery i porabane komedie :)
chinki cikulinki :> rudej szmatki i funki zjebelona :D
Disco Polo, Disco RelaX... PAPA DANCE, STARE DOBRE MAŁÓŻEŃSTWO,BOYS, VAJUKS MAKUSS, PIGWA BABCIA ITP.
NIE NO ŻARTUJE OCZYWIŚCIE.. JA SŁUCHAM WSZYSTKIEGO PO TROCHU... JAK IDE SPAĆ TO SE WŁĄCZAM RADIO ESKA I LECI...
A TAK TO SYSTEM OF A DOWN HEH DISTURBED
mOJA ULUBIONA PISOSENKA: THERION-FORTUNE...
FILM: BRATERSTWO WILKÓW!!!!
Rock Metal SLIPKNOT rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a z zespołów to children of bodom,in flames,vader,soulflay,kredki,fear factory itd jeszcze duzo ale niechce mi sie pisać oo jeszcze ironi
pomieszałem trochce sry za to...
A tak po za tym to polecam Radio iternetowe: Radio Blood of God tu leci cały czas fajna muza tzn metal itp. http://www.bog.shoutcast.com.pl/PHP-Fusion/news.php
popieram sworda to jest zajeb........ radio spoko dj. najlepszy jest markus
sword jak daje na "SŁUCHAJ NAS" no pisze że nie moze połączyć sie ze zdalnym serwerem :/ o co chodzi?
Yo.. weś na to i zapisz jako elemement docelowy czy coś takiego... wtedy ci się zapisze i wrzuć to do winampa :)
To teraz ja:P
Rock, punk rock, hard rock, nu metal, heavy metal, thrash metal, goth metal, death metal i black metal.
Zespoły takie jak:
Audioslave, AC DC, Chevelle, Nirvana, Armia, Stan Oskarżenia, Red Hot Chili Peppers, Papa Roach, Sepultura, System Of A Down, Limp Bizkit, Iron Maiden, Sum41, Green Day, Kat, Frontside, Vader, Behemoth, Death, Death Angel, Exodus, Kreator, Machine Head, Megadeth, Nightwish, Overkill, Pantera, Slayer, Lost Soul, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Immortal, Burzum, Mayhem,Pantera, Fear Factory, Disgorge, Dying Fetus, Slipknot, Internal Suffering, Suffocation, Sunk Loto, PtakY, Lech Janerka, Apatia, Type O Negative, Ramstein, Kult, Kazik, Tato kazika, Pandemonium, Children Of Dodom
Jest ich jeszcze troche ale niechce mi sie pisac;]
A co do filmów to katastroficzne, wojenne, s-f, thrilery
(Szeregowiec Ryan, Zaginiony Batalion, Kompania Braci, Gdy Zamilkną Fanfary, Wróg u Bram, Matrixy itd...)
ja slipknota , systema of a dawn , LP ''kiedys'' , STATIC-X