Kto pierwszy znajdzie Biofil'a i sklep Anna Zoo w Jankach oraz zrobi screen'a i umiesci go na forum ma szanse wygrac nagrode niespodzianke :D
Wersja do druku
Kto pierwszy znajdzie Biofil'a i sklep Anna Zoo w Jankach oraz zrobi screen'a i umiesci go na forum ma szanse wygrac nagrode niespodzianke :D
nie ma chyba az tak dokladnej mapy polski...
jest jest jak ja znalzłem swój dom(popatrz na mój wczesniejszy post :P) to pewno i biofila sie znajdzie :)
gdybym znał Kraków to bym znalazł ale nieznam...
nie, to są pola uprawne. są w kształcie koła, bo po środku nich stoi taka sikawka, ktora kręci sie w koło. i tam sie pada woda, tam rośnie roślinność
wygralem? to stary biofil w nowym nie bylem
ja moge dać anne zoo ale w galerii mokotów :P
Kurde, też ściągnąłem ten programik NASA i pod koniec instalacji wyskakuje komunikat: "Instalacja nie powiodła się."
Do...... wacława! czemu to nie chce działać?! Karta graficzna się zgadza (sprawdzałem na ich stronie) i w ogóle wszystko jest ok, ale coś się pod koniec się ......! :(
Anna zoo :)
biofil :)
WYGRAŁEM!!!!!!!!!!!!
Znalazłem moja miescine ale nie wiem jak zrobic screen, nich mi ktos powie....
nie działa załącznik :P
a nie jednak działa, za 4 razem jak uruchomiłem to zadziałał :D
Witam
A kto znajdzie Arkadie w Warszawie, bo mecze sie 30 min i znalezc nie moge :P
Bede wdzieczny :)
Pozdrawiam
ale o jaką arkadię ci chodzi??
o kino czy o coś innego?? Bo ja nie znam warszawy :)
Witam
O najwieksze (podobno) centrum handlowe w Europie :)
Pozdrawiam
To jest chyba to miejsce :)
niestety to jest właśnie ten punkt w którym google nie ma już więcej dokladnych map :(
Coś tam widać ale nie wiele, plac budowy. Hehe.
Witam
No wlasnie dzieki to to, hehe zdjecie bylo robione zanim wybudowali. No to ja nie pokaze swojego domu bo jest na gore od Arkadii :(, a tam mapy nie ma :/
Pozdrawiam
Niezłe
Mój domek :)
HEHE.
Heh... ten programik z NASA, chociaż pisze że się instalacja nie powiodła jednak jest na dysku i działa!!! :D
jak Arkadia jest najwiekszym centrum handlowym w Europie to ja jestem książe Bożydar
Stronka z ciekawymi obiektami znalezionymi dzieki maps.google.com :
http://www.googlesightseeing.com/
(wyciągnięte z gazeta.pl, link dla tych kórzy owego portelu nie odwiedzają :P )
http://maps.google.com/maps?q=Edward...0439&t=k&hl=en
Zobaczcie sobie amerykańską bazę wojskową :)
Robi wrażenie, ogromny teren.
ja jestem jakis ciemny...nie wiem jak zrobic zebys obie miasto moje obejrzec :)))
musisz wpisać w wyszukiwarce np. "cracow, poland"
Musi to być nazwa angielska twojego miasta bo inaczej nie znajdzie :)
hej ściągnąłem World Wind i mi działa tylko co ja musze tam zrobić zeby np. coś zobaczyć z bliska