Nasza gwiazda:D
Wersja do druku
Nasza gwiazda:D
Za chwile bedzie podawał adres TCP:D
Kurde właśnie wstałem i guzik sobie posłuchałem :) Ma ktoś nagrane??
Bo bedzie mowa gdzie zdobyc informacje o pająkach:D
Musze isc do pracy :/:( Jak ktos ma mozliwosc to niech nagra reszte. MIras zglosze sie do Ciebie po pierwsze czesci audycji :]
samael a czym nagrać?
Heh słyszałem go teraz :) Jeszcze będzie mówił :) Mozemy być z niego dumni :)
powiedzcie czym nagrać to nagram do konca;)
bedzie jeszcze cos?
tak
o której bo teraz jakis kolo gada ze niemiał sie czym golic
za chwile
Wlasne polecil tcp:D
No i koniec :(
Juz chyba koniec
Samce ptaszników są "krótkożywne" :)
Trema go zjadła.
moze ktos opowie jak mu poszlo? :) zabawnie wygladaja te posty na gorze, jakby wszyscy tylko z uchem przy glosnikach i komunikowali sie krotkimi zdaniami zeby nic nei przegapic :)
Teraz to już koniec...
Atrax jestesmy z ciebie dumni:D
Juz sie skonczylo:)
Dobra mam wszystko oprócz pierwszej części :)
?Teraz ładne powycinam i wrzuce na server :D
Moim zdaniem bardzo dobrze mu poszlo, czesto mu troche gosciol co prowadzil z nim rozmowe przerywal, ale atrax bardzo dobrze sie spisal:) Mam nadzieje ze jakas gielda w Rzeszowie bedzie:)
Jakim programem można dzielić mp3 ?
Wrzuc na ftp
sorry zle przeczytalem pytanie...
Właśnie ściągam audycję, przytnę ją, i zamieszczę. Myśle, że gdzieś koło 16-17 to będzie, bo muszę teraz wyjść :)
No... w koncu dojechalem do Sanoka. Nie wiem, czy ktos jest z Rzeszowa, ale ciolowe korki tam macie :]
No dobra... wiec gadalem jak gadalem. Ja specjalnie nie zastanawiam sie nad tym, nad czym mowie, nawet w kontaktach z ludzmi, stad "krotkozywne" i inne takie. U mnie to norma. Staralem sie jedynie zbyt wielu glupot nie napieprzyc.
Ale swoj cel osiagnalem, mianowicie chcialem wrzucic informacje o TCP i powiedziec cos milego o terrarystyce. Reszta mnie nie obchodzila :)
Ciekawe, jak to wyszlo ;]]]]
Wyszło wporzo;)
Słychać było że miałeś treme:D
A ten facet pokazał ci wszeczniej pytania?
Treme mialem, ale wczesniej... i to nie przez audycje, ale przez to, ze sie zgubilem w Rzeszowie i 2 razy nie zauwazylem czerwonego swiatla ;]
Pytan mi nie pokazywal, tylko na zywca. Wlazl tylko rzekomo wczoraj na TCP, zobaczyl pare hasel i mnie o nie zapytal, np. o wylinke i takie tam bzdury.
Najbardziej musialem sie kontrolowac, jak uslyszalem haslo: "nasz dzisiejszy ekspert".
Banan na ryju ;]
hehe
Jedyne co mnie smieszyło to dużo razy powiedziałęs słowo "tudzież" (chyba tak sie to pisze) :D
Ale ogólnie to spoko Ci poszło ;)
a ja sie przylapalem na "poprostu"
ehh przegapiłem te audycje :/
Kordian ty masz wszystko nagrane, jakbys mógł zamieść to jak najszybciej!
Wiele Cie w sumie nie minelo. Duzo mydlenia i pare sloganow z FAQ + info o TCP.
Mnie sie podobalo to co slyszalem.Ja mialem banana jak Cie spytal o gatunki :D Mam nadzieje ,ze pozdrowienia dla naszych userow byly :]
Ps. Kordian,a skad to mozna sciagnac ??:>
Wiesz ja totalnie zbaranialem, jak mnie zapytal o imiona.
Zgasil mnie :D
Bo co mialem mu powiedziec? Kulusia, Majusia, Teklusia?
Tak moja mama je ponazywala ;)))
hehe...
Kordian zamieścił wywiad z Atrax'em nieco wyzej, tylko prawdopodobnie brakuje pierwszej części :/ ma ktoś pierwszą część?