bez komentarza :P
ale m sie chcociaz humor poprawil :D:D:D:D:
Wersja do druku
bez komentarza :P
ale m sie chcociaz humor poprawil :D:D:D:D:
Niektórym ludzią naprawde poprzewracało sie w glowie
szkoda gadac ;)
A widzieliscie to??:
Dziękuję serdecznie za wszystkie wasze komentarze i zapewniam, że każdy sobie może takiego ptasznika załatwić, jest niedrogi i mało wymagający, a za opiekuńczą miłośc odpłaci dwukrotnie, przy bliskim kontakcie z Kazią zrozumiałam jak fascynujący jest świat pająków i jak bardzo krzywdzimy te zwierzątka zabijając je i nazywając je ohydnymi, ale każdy ma swoje upodobania i myslę że w niedługim czasie wszyscy je polubimy :):) pozdrawiam PS. piszcie meile z obserwacjami na tematy o zwierzętach (nie tylko o ptasznikach bo kocham wszystki zwierzaki) na meila : anet@pupile.com PS. Jeśli macie jakies pytania piszcie śmiało, pomogę jeśli to tylko mozliwe :):)
Ona ma jeszcze udzielac porad?? Jak ona sie zna na ptasznikach to ja jest Święty mikołaj;)
nie no to juz jest jakas paranoja czy ona wie co gada chyba nie ;/
ha ha , widze że pare osób jednak przemówiło tym kretynom do rozumu, w tym ja :D
tez chcialem cos napisac ale mam problem z internetem :( a szkoda bo bym tez pare slow napisal
" 1 stycznia 2005 - ~XXX (GOŚĆ)
Fuj jaki on jest brzydki bleble bleble i on ma być miły ten pająk ????????Jest Okropny . I jaki głupi pewnie . Nie będe już pisać i tracić swojego wysiłku w wypisywaniu ."
;]
Trzeba będzie zasięgnąc tej pomocy...
"To nie pajak tylko potwor ! Jak mozna kochac takie stworzenie............ciesz sie ze zyjesz, one bardzo lubia zabijac..............."
o boze, wy sie cieszcie ze zyjecie w ogole!
Ogólnie strona tej kazi jest jakaś ,,nieziemska''.Dodatkowo przeczytajcie sobie na niej wypowiedzi na forum.