a jak ida dwie kobiety ??? w konu co jest choroba ??? homoseksualizm czy homoseksualizm u facetow ?? interpretujesz to jak Ci wygodnie
Wersja do druku
a jak ida dwie kobiety ??? w konu co jest choroba ??? homoseksualizm czy homoseksualizm u facetow ?? interpretujesz to jak Ci wygodnie
Może "chomoseksualiści" to ci, co współżyją z chomikami?
:)))
Jestem w szoku :((((
Skąd w was tyle nienawiści? Kurczę, do tej chwili odczuwałam automatyczną sympatię dla terrarystów, ale teraz muszę powiedzieć, że sami jesteście chorzy. Mam nadzieję, że kiedyś w zakładach zamkniętych będzie się leczyć z nietolerancji. Przymusowo. Najlepiej elektorwstrząsami.
Ja nie chce nic mówić ale skąd wiecie że ludzie tu na forum są tylko hetero/?? Może pomyślelibyście że mozecie kogoś obrazić.... Ja osobiście nie mam nic do nikogo chyba że go poznam i okaze sie chamem.... Nie mam żadnych uprzedzeń do ludzi.
xol - popieram, dobry tekst !!! :)))
ale coz...w naszym kraju jest wolnosc pogladów ( teoretycznie, a w praktyce...:/ sorry ze tak okazuje moj antyklerykalizm ;] ) a jak widac nienawisc do tej mniejszosci poteguje sie coraz bardziej :((((
Własie, choc jedni porzadni sie znalezli :P
Brawa dla artura, xol'a i agama :)))
Ja mam w sobie strasznie dużo agresji do gejów. Boję się, że niebawem będzie u nas tak jak we Francji czy w Anglii kolesie w moim wieku chodzą po ulicy z rękę. Sorry nie mogę spokojnie o tym mówić taka tolerancja publiczna=szerzenie pedalstwa.
Jak pedałki nie będą spotykać się z publiczną pogardą nie będą chcieli się leczyć bo po co skoro pedałkom jest dobrze i ich akceptują.
Jak w wawie będzie jakaś parada to jadę na kontrparade która na pewno wtedy będzie.
Naprawdę nie ma się czym chwalić.
mnie to wali co ci ludzie robią jak chcą to niech lataja z gołymi h** po mieście:D hehehehe
pozdrawiam!
KoReXoN - wlasnie ja uprzedzilem sie do Ciebie.
Nie, nie jest to szerzenie homoseksualizmu, w pewnym sensie jest to uwarunkowane ponoc genetycznie ;) - hetero bedzie hetero a homo będzie homo :P
Zreszta co Ci do tego ? patrzysz ludzia do sypialni ? patrz na siebie a nie skupiaj sie na innych - chca ? prosze bardzo ich wola !!
Ja szanuje wolnosc wyboru kazdego czlowieka, ale w tej kwestii widac nigdy nie dojdzie sie do porozumienia bo kazdy ma swoje poglady na ten temat, i ok :)
KoReXoN ja tez pojde mozemy sie umowic i zrobic takie cos co bylo w Krakowie bodajze, bedzie fajnie ja ci to mowie :D