zamknij topic tylko tak zeby z nieog juz nic nie zniknelo , bo wsyzstkich juz to nudzi:)mnie tez
Wersja do druku
zamknij topic tylko tak zeby z nieog juz nic nie zniknelo , bo wsyzstkich juz to nudzi:)mnie tez
Dejot skończ już ten wątek...albo lepiej niech admin wywali ten temat z Dejotem przy okazji i nareszcie będzie spokój...
heh no to mailem lektore na przeszlo 40minut:D
Wstyd...
HEHEHEHE :) czytam tak te wszystkie post i śmiać mi sie chce... Ludzie nie komętujcie tego co napisze ten DEJOT cały! Niech lepiej teraz uważa na "grupe trzymającą władze" bo jeszcze naślą na niego KILERA ale z resztą DEJOT chyba ma sobie do pogadania z RAFNOE którego serdzecznie pozdrawiam ! RAFNOE ja bym mu dał za to w PYSK: "dopuki nikt sie nie kapnie albo nie podkabluje:) Takze strzez sie :)" Choć dziwie się żę WITEK tego nie podsumował ale chyba wiem czemu PO CO KOMENTOWAĆ PALANTA...
Dejot robi dużo szumu tak jak PAN NACZAS, a na dobre mu to chyba nie wyszło... :)
Pozdrawiam całą "grupe trzymajaca władze" HEHEHE !
..:MA:..RYSIO
ludzie narzekacie ze wam sie nudzi , a sami drazycie ten temat ..... a rafnoe jest przeciez czysty wiec nie ma sie czego obawiac:)
a w pysk to bym dal ale to bie marysiu:)
Marysia z kosmosu wyskoczyl z 1 postem na koncie , chyba specjalnie zmieniles login po to zeby tu bluzgac :-) Palant bardziej pasuje do ciebie
DAJ KUR..A PALANCIE SPOKÓJ! JAK CZYTAM TWOJE POSTY TO SERIALNIE NIE WIEM JUŻ CZY SIĘ ŚMIAĆ CZY PŁAKAĆ!! ILE TY MASZ LAT.... 8? BOŻE... CO ZA IDIOT....
Pepre prosze... wyp....ol go z tego forum.... Ludzie nerwy tracą....
Dejot... patrz jak atmosfere zrąbałeś na forum.... ehhh.... A za te oskarżenia to powiniennes serialnie po mordzie dostać... :/
to nie ja zaczalem ta wojne - oni z pyskiem na mnie poelcieli za to ze rezerwacj nie mialem ktora powinienem miec, i od tego sie zaczelo ...
nikogo nie obrazzam chyba ze ktos zacyzna obrazac mnie ... jak ci sie cos nie podoba to nie czytaj i uwagi zatryzmaj dla siebie głupcze ...
BO?
Dejot - skończ juz ten temat...to się robi nudne i nie masz racji.
RAMMSTEIN1, przecież my też jesteśmy w wielkiej szajce terrarystów! Ja pływam co dziennie wolnocłowym statkiem, żeby pająków dla sprzedawców bez cła nakupować...
<lol2> Buahahahahahahahahahahahhaha
Ja juz danwo skonczylem ten temat , sami zacyznacie go od nowa rzucajac we mnie obelgami a gnoic siebie nie pozwole ...
Administratorzy zamiast zamykac watki juz zkaonczone to zamykaja te ktore im sie nie podobaja .....
DO WSYZSTKICH -KONIEC TEMATU !!
Autor: Dejot (---.artvox.pl) Wyślij e-mail
Data: 17-06-04 14:00
Marysia z kosmosu wyskoczyl z 1 postem na koncie , chyba specjalnie zmieniles login po to zeby tu bluzgac :-) Palant bardziej pasuje do ciebie
no kurde dawno jak cholera twój ostatni post...
nie odzywaj sie już... ok? Nie pisz...
Cytat:
Ja juz danwo skonczylem ten temat
Wiec proponuje zamknac już wątek i nie dolewac oliwy do ognia...Cytat:
Administratorzy zamiast zamykac watki juz zkaonczone to zamykaja te ktore im sie nie podobaja
wiec nie gnój innych osob, skoro sam nie chcesz byc gnojony.Cytat:
gnoic siebie nie pozwole
Mirass - o w morde !
Pływasz statkami po pajaki ? osz Ty i zadnego mi nie przywieziesz...pogadam z szefem naszej mafii i Cie kurde skreslimy z listy członków :[[[ o ! ...AK47 dokonujemy skreslen. Dziękuje za współprace =)))) :P:P:P
Sam sie nie odzywaj , bo zabawny nie jesteś :)
ram - jakbys przeczytal caly watek to bys zobaczyl ze jeszcze nie zgnoilem nikogo jako pierwsyz , ja tylko odpowiadam na szczneiackie ataki niektorych tutaj cwaniakow wielkich :)
A watek przydaloby sie zamknac tlyko nie ma kto tego zrobic
Dzidzia nie ma co odpyskować? A może chcesz grzechotke? Teksty Ci się skończyły? Buhahahahaha....
Cytat:
jeszcze nie zgnoilem nikogo jako pierwsyz
Nie będę tego komentować...Cytat:
ja tylko odpowiadam na szczneiackie ataki niektorych tutaj cwaniakow wielkich
Ale nieźle mnie rozbawiłeś.
Adminie, wszechpotężny - objaw nam swą moc :P:P:PCytat:
A watek przydaloby sie zamknac tlyko nie ma kto tego zrobic
Mirass - Ty też kończ tą sprzeczke. Dziękuje.
okik ale wkurza mnie taki ***** co nie szanuje pracy innych... Organizatorzy se od ust odbierali, żeby zrobić tą giełde a ten wyj...bie z takimi postami.... To jest przykre....
Przykry jestes ty mirass, narzekasz ciagle ze ci sie nudza posty a ciagle nawijasz ....... Spelnij prosbe moja i innych i nie pisz juz nic wiecej bo żal sie robi
"Coż obchodzi 1000-letni dąb, że jakaś swinia czochra sie o jego pien?" :))) ( sorry za porownanie :> )
Fakt, ale takie sytuacje się zdarzały Mirass. Dobra Koniec tej dyskusji.
EOT
niechce mi sie tego czytac przybylo 50 postow
ZAMYKAM WATEK :)
mam nadzieje ze jak teraz zamkne to dejot juz nie zalozy 3 z rzedu topica, cd swietochlowic odsłona 3 wersja beta.
mam nadzieje ze wszystkim sceptykom w stosunku do mafii, i do rafnoe, i wielkim fanom dejota, juz przeszedl zapał, i widzą ze to zwykly mały kundelek podgryzający wszystkim nogawki w spodniach
EOT.