Re: TO ZNWU TY NOOK???nieźle:)
TEN POST NIEMA NA CELU SPOROWOKOWANIE NOOKA DO JAKIEGOKOLWIEK NIEPRZEMYSLANEGO ZIAŁANIA
skoro jestem taki niesubordynowany to przytocz proszę tu na forum choć jedno zajście z moim udziałem gdzie ktos inny oprócz Ciebie miał ze mną klopoty z powodu mojego "łamania prawa"
JAK MYŚLICIE?? CZY ZABLOKOWANIE MOJEGO KONTA(CZYM NOOK JAWNIE MI GROZI) JEST ZASADNE??
zablokujesz w ten sposób drogi kolego także konto mojego brata nickiem profesorek11 ktory jest niczemu niewinny.
są drogi Nooku inne, nieco bardziej dojżałe sposoby rozwiązywania prywatnych problemów niż kozystanie z wadzy jaka posiadasz.
mojego posta musiałeś przesunąć a identyczny post został na tym forum bez żadnych oretensji http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=12261&t=12261
niech użytkownicy sami ocenią Twoje postepowanie...
Re: TO ZNWU TY NOOK???nieźle:)
Nikt nie jest doskonały ale żeby z pobudek osobistych czy niby złym zachowaniu banowac i kasować kogoś ? znam osobiści Foxtrotta i jest to młody i naprawdę porządny człowiek nie wierze żeby mógł być bezczelny itp. Dlatego proszę aby go zostawić na Forum jako pełnoprawny użytkownik.
Re: I po co to zamieszanie
To ze foxtrot troche przesadził z tym postem i pretensjami to fakt, co nie zmienia jednak faktu ze admini traktują(trzeba zaznaczyć) prywatne forum jak pole do popisu i starają sie pokazać swoja wyższosć. Ale przykładowo my nie mozemy na nich wpłynąć bo nie ma nikogo nadzorujacego ich działania. A opinie : "nie podoba sie to droga wolna" napewno nie przysporza serwisowi nowych zwolleników,a jedynie ich odwróci od serwisu.
Z kolei co ma wiek do słusznosci wypowiedzi ? To ile ktoma lat nie zmienia faktu ze moze madze mówic a zaraz odnosi sie do niego krytyka ze młody i gózik wie.
Pozatym na forum są ukłądy i ukłądziki szczególnie na forum sprzedam i wszyscy o tym wiedzą !!
Admini przesadzają ale i tak nic z tym nie zrobimy :P