Ja nie nosze dresów ale bez przesady to nie jest gówno... może ci się nie podobać ale chyba można to napisać inaczej :) Mi też sie nie podoba jak ubierają się punki, metale itp. ale to ich sprawa... :)
Wersja do druku
Ja nie nosze dresów ale bez przesady to nie jest gówno... może ci się nie podobać ale chyba można to napisać inaczej :) Mi też sie nie podoba jak ubierają się punki, metale itp. ale to ich sprawa... :)
Boyaka zgadzam sie z tobą co do jednego kafary biorą na klate więcej dopuki im sie metka nie skończy , potem spadaja ponizej 30kg :-)
trudno żeby 13 letnią dziewczynke atakowali :|
30 kg to sie bierze w podstawowce w 3 klasie wiec nie gadaj takich glupot
ja nose dresy i jestem szczesliwy :D
niewiem co wam sie niepodoba ze ktos moze byc troszke przypakowany i bujac sie w drechach ...
a jak komus sie nalezy wpier*** to niewazne czy robi to ktos w dresach czy nie.
a co do mety to jest bardzo ciekawa substancja :) szczegolnie w polaczeniu z omka...
No niby trudno ale z metalami i z punkami miałam niemiłe przygody :/
Też nie wiem co ludzie widzą w tuningnietych maluchach :/ to jak podkręcać amigę
Głośna muza mi nie nie przeszkadza tylko że z takich maluchow najczęsciej wydobywa sie techno czyli muzyka ktorej nie za bardzo trawie :[
Nom akurat z tym się zgodze :) Dzisiaj byłam w sklepie i nagle słysze jakiś huk... no to wychodze zobaczyć a tam stoi maluszek i z niego techno leci... bum bum bum ... :P
No ale jak ktos juz powiedzial sa dresy i dresiki, dzis spotaklismy z qmplem (slucha punk rocka) jednego dres(ik)a no i byl b. przyjaznie nastawiony i do mnie(metal) i do mojego qmpla, co wiecej byl kolega mojego qmpla O_o(tego od punk rocka) tak wiec widac ze jest jakas droga do porozumienia ;)
Ja tam też drechów mam w dupie.Bić się w miarę umiem,tak jak powiedział Deto,spory już troszeczke jestem,ale za dwa lata takich drechów to się będzie składać.I nie mówię tu o koksach...
SPROSTOWANIE:
"bić się umiem " powiedział Adam Fojcik
Dres jest ok :D :) ;) :P
ja jestem dres terrarysta na Sri Lance ;]
http://www.terrarium.com.pl/spis/foto/users/967.jpg
Pozdrawiam.
ZABIĆ!!!