-
Re: Geje
Ales teraz wykazala sie kultura i inteligencja.
Co takiego robisz nienormalnego?
1) nie umiesz czytac
2) nie umiesz sluchac
3) nie umiesz dyskutowac
4) masz klapki na oczach, bo...
5) nie umiesz czytac
6) nie umiesz sluchac
7) nie umiesz dyskutowac
i nade wszystko 8) nie umiesz sie zachowac
Slowo daje, jesli tacy ludzie, jak Ty maja prawo wyrazac swoje poglady- swiat schodzi na psy. Zauwaz, zero dyskusji z Twojej strony, doszlo do argumentow i juz xol nie potrafi sie wybronic bez rzucania miesem, co, mam nadzieje, zostanie uwzglednione przez administratora strony.
A dla Twojej informacji, choc wlasciwie teraz juz mam Cie calkowicie gdzies, ani dresem, ani antysemita, ani antyklerykalem, ani wreszcie w ogole nietolerancyjnym nie jestem. Tylko Ty nie potrafisz tego zrozumiec, gdyz nie potrafisz rowniez czytac.
-
A dokładniej, to takie smaczki odnośnie katolicyzmu pojawiają się zadziwiająco dokładnie co mniej więcej 250 lat...
-
Te wszystkie punkty można odnieśc do ciebie :)
Do administratora: przepraszam za niecenzuralną wypowiedź, poniosło mnie :( Proszę o skasowanie mojego poprzedniego posta.
P.S. Z drugiej strony, nie wiem czy to, że ktoś NIE UŻYWA słów niecenzuralnych, wystarcza, żeby uznać go za dobrze wychowanego i pozwolić mu obrażać innych.
Moim zdaniem cały ten wątek powinien zostać skasowany, bo podżeganie do nienawiści podpada pod paragraf kodeksu karnego.
-
Współczuję mu w takim razie.
-
Jak tam ludzie widzę, że pedałki rulez? Zobaczymy co z takiej postawy wyniknie za kilka lat. A ta nietolerancja w stosunku do facetów którzy lubią się bolcować siusiakiem kolegi, to moim zdaniem jest zbawienie, nie problem naszego społeczeństwa. I oby tak dalej.
Acha, a jak robią parady to niech się spodziewają takiej reakcji, naprawdę nie ma się czym chwalić.
-
No prosze...przemowil - cud sie stał :)
Niech to nie będzie Twój problem patrz na swoje wady. I najlepiej zakończyc ten temat...
-
Korasie nie rozumiesz roznicy miedzy tolerancja a afirmacja, a na paradach technojełopów tez nie jest ":wzorowo" i sie "chwala" cpaniem, dawaniem dupy byle komu i jest cool
-
Jak to jest twoim zadniem cool to spoko.
Ale na paradach techno są miłośnicy techno i myslą przedwodnią jest tehno, a nie przyzwyczajanie ludzi do widoku pedałków.
-
na paradach techno zdecydowana większość to nażelowane, prymitywne osobniki z wypucowanymi do przesady butami.. to ich, a nie gejów, powinno sie prześladować :P
-
widac twoj ograniczony mozg nie pojal aluzji...
-
Nikogo nie powinno się prześladować.
-
wybacz.. zapomniałem zboldować języczka
-
To nie była aluzja(przeczytaj sobię definicje w takim czymś jak słownik) jeśli już można to nazwać: ironnia, sarkazm, a w ostateczności przekąs.
"Ograniczony mózg"? Hmmm... niezły z ciebie kocur. Ja nie wiem kto ci pisze te teksty? masz może młodszego brata? takiego z 8lat?
-
Xol, nie mozna. Ja do ludzi nie pisze per "*****", tak jak Ty, demonstrujac tym samym swoja milosc do blizniego swego i wszechtolerancje. I prymitywizm. Ale to milo, ze sie zdemaskowalas ze swoim podejsciem- zadasz tolerancji, a tolerancji nie dajesz. 26 lat i do dojrzalosci daleko, jakie to musi byc frustrujace...
Nawet Cie nie stac, zeby przeprosic tego, kogo obrazilas. Kolejny punkt dla mnie.
A jesli w postscriptum pijesz do mnie, to znowu Ci powiem, ze nie potrafisz czytac. Lub ignorujesz interlokutorow. Przeczytaj moja wypowiedz i powiedz, gdzie ja kogos obrazam? Jesli nic nie znajdziesz- nie osmieszaj sie. Jesli cos znajdziesz- kup okulary, albo lepiej- mozg.
Masz racje, podzeganie do nienawisci podlega pod paragraf. I to wlasnie Ty robisz.
-
Sam nie umiesz czytać widocznie, bo słowo przepraszam znalazło się w mojej powyższej wypowiedzi. Przepraszam wszystkich użytkowników forum, których wrażliwość mogłam urazić użytym słownictwem. Nie chce mi się przepraszać ciebie imiennie, bo wtedy oczekiwałabym, że przeprosisz gejów, których swoimi postami obraziłeś. A nie sądzę, żebyś to zrobił. Chyba że się mylę. Przeproś za swoją nietolerancję, to ja przeproszę za moją.
Aha, a propos tolerancji: żądanie "tolerancji dla nietolerancji w imię tolerancji" jest bezsensowną pseudodialektyką. Dlatego, że tolerancja dla nietolerancji byłaby umożliwieniem działań i głoszenia poglądów osobom nietolerancyjnym. W efekcie więc byłaby popieraniem nietolerancji. To tak, jakby w imię pacyfizmu bić wszystkich, którzy są agresywni. Więc niech ci będzie, jestem nietolerancyjna dla nietolerancji. Kropka.
-
W postscriptum nie piję do ciebie, tylko ogólnie wypowiadam się na temat tego wątku. Dlatego właśnie umieściłam postscriptum, żeby nie mieszać dwóch wątków :)
Czy kogoś obrażasz? No cóż, słowo "zboczenie" nie jest zbyt miłe... Ale przyznaję, że twoje wypowiedzi są bardzo łagodne w porówaniu z innymi.
Nadal twierdzę, że ten wątek powinien zniknąć. Również z powodów osobistych ;) za bardzo się denerwuję czytając go ;)))) a potem jest mi przykro że kogoś zbluzgałam :(
-
"łączmy się w pary, kochajmy się..." :)
-
a ja chcialam zakomunikowac ze nie nawidze michala wisniewskiego. Dzis na tvn widzialam jeden egzemplarz, najchetniej bym mu dolozyla ale jestem dziewczyna i sama bym sobie nie dala rady <LOL>
-
Ja bym wsmie zakończył ten temat bo można urazić tu kogoś skad wiecie czy niema tu wśrud nas homo bo ja wiem że na 100 % jest jedna dziewczyna która poznałem terrarystka jest spoko wiec skończmy temat bo możemy komuś zrobić krzywde tym co muwimy :/ brava dla tych co sa po stronie homo :-) ( sroka że gadam jak ***** ale chyba każdy wie oco mi miej wiecej chodzi )
-
Daleko milsze niz "*****".
Poniewaz masz trudnosci ze zrozumieniem moich postow, zrefrazuje i skroce:
- niech sobie robia co chca, co mnie to obchodzi, na ulicy ich nigdy nie zaczepialem, nie zaczepiam i sadze, ze nie bede zaczepial, gdyz to nie moja sprawa, zycze szczescia i wielu zadowolen;
- niech mnie nikt nie zmusza, zebym odczuwal jakikolwiek rodzaj podniecenia widzac dwoch facetow, wzglednie uwazal to za normalne;
- mysle, ze przyrownania do zwierzat nie sa najszczesliwsze, ale jak ktos lubi...;
- nie oczekujcie, ze wpadne w zachwyt, gdy jakis wasz obronca lub przedstawiciel nazwie mnie "pojebem" nieprzeczytawszy moich postow;
Czy teraz rozumiesz?
Ja *jestem tolerancyjny*, ale ich procederu nie uwazam ani za normalny, ani za estetyczny. Nikogo jednak nie obrazam, tak jak Ty.
-
Dodam cos na temat homoseksualizmu w oczach Kosciola:
pazdziernik 1986 r., List do Biskupow Kosciola katolickiego o duszpasterstwie osob homoseksualnych (Kongregacja Nauki Wiary) -> zaleca sie w nim, by osoby homoseksualne staly sie "przedmiotem szczegolnej troski duszpasterskiej" - to dosc duzy postep, nieprawdaz? Chociaz na tle naszej glowy Kosciola (czyt. papiez), to nic nie znaczy, niestety. Ale przynajmniej juz sie nie napietnuje tego na mszach w kazaniach (chyba ze w jakiejs zapadlej dziurze). Malo tego, wrecz stanowczo potepia wszelkie akty dyskryminacji wobec homo. Bo "ujawnia to brak szacunku dla drugich". Przynajmniej "homo" od tego moga odpoczac...
W 1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo homoseksualizm z rejestru chorob. Swiatowa Organizacja Zdrowia WHO w grudniu 1987 roku zadeklarowala, ze uznanie homoseksualizmu za chorobe bylo bledem i zaproponowala wykreslic h. ze swiatowego rejestru chorob. WHO w 1993 roku wydala oswiadczenie, ze orientacja seksualna nie moze byc rozpatrywana jako zaburzenie. Co na ten temat Kosciol - nie chce mi sie pisac, bo to strata czasu....
-
Kościół od zawsze prześladuje homoseksualne pary, a w szeregach księży zdarzają sie przeciez i tacy ludzie. Ech...zreszta znacie moje zdanie na temat kosciola i homoseksualizmu :)
-
No wlasnie juz nie przesladuje jak napisala Awi
-
Skoro już o faktach mowa"
"Homoseksualizm, uważany za przestępstwo jeszcze przed panowaniem narodowego socjalizmu, uchodził według ideologii nazistowskiej za szkodliwe dla polityki ludno?ciowej "wynaturzenie", które należy zwalczać. Prze?ladowania w szeregach NSDAP zaczęły się w 1934 r. od "puczu Röhma" (SA). Ewidencję organizował utworzony przez Himmlera w centrali gestapo "specjalny referat ds. homoseksualizmu". Tysi?ce homoseksualistów aresztowano, czę?ć z nich wykastrowano i wymordowano w obozach koncentracyjnych, gdzie wyróżniał ich różowy trójk?t." Proj. Glossary
Dla smaczku, bez naukowych dogmatów, w "Hitlers Geheimnis" (Lothar Machtan), jak również "The Hidden Hitler", autora nie pamiętam, piszą o odmiennym zorientowaniu seksualnym Hitlera.
least, but not last: Konstytucja
"My Naród Polski (...) zarówno wierz?cy w Boga (...) jak i nie podzielaj?cy tej wiary (...) równi w prawach (...) pomni gorzkich do?wiadczeń z czasów, gdy podstawowe wolno?ci i prawa człowieka były w naszej OjczyĽnie łamane (...) ustanawiamy Konstytucję (...) jako prawa podstawowe dla państwa oparte na poszanowaniu wolno?ci i sprawiedliwo?ci, współdziałaniu władz, dialogu społecznym oraz na zasadzie pomocniczo?ci umacniaj?cej uprawnienia obywateli i ich wspólnot"
-
Z reguly tak jest, ze ten, kto najwiecej krzyczy, ma najwiecej za uszami ;)
-
Ja tam też bym takich napier....ł.Co z tego że duzi byli, gej nie uderzy faceta, to tak jakby hetero miał uderzyć kobietę.A jeśli by uderzył to by powiedział " a masz ty byku ty!ty brutalu!" westchnąłby :P
-
a znacie jakies fajne dowcipy o pedalach?bo ja znam 2 ale nie bede ich tutaj pisala....jak znacie to piszcie!!
-
Eeee....
Dlaczego gej nie uderzy kobiety? Ja jako baba kilka razy przywaliłam drugiej babie, facetom zreszta tez... Dlaczego gej ma wiec nie przywalic facetowi??????
-
... no mi też sie tak wydaje..... co Ty myślisz że taki atrakcyjny byś był dla geja żeby Cie nie chciał bić??? oże tego sie właśnie boisz... że Cie jakiś poderwie i co wtedy zrobisz.... Ja znam fajne kawąły i mega mnie śmiesża :) Jak zresztą te o blondynkach czy góralach :) Ale nie pisze ich tu bo wole trzymać strone homo niż ich teraz ośmieszać.. Jak ktoś chce to w necie łatwo znaleźć :)
-
Szkoda, że tak was dużo po stronie siusiotronów:(
-
I w ten sposób dojechaliśmy do 150
Na tym zakończmy tą kontrowersyjną pogawętkę, za którą wszystkim dziękuję.
-
Czym wy się przejumjecie?, niech sobie żyja jesli nikomu nie wchodza w drogę, atakiem nalezy odpowiadać na atak, a nie zachowywac się jak zwykły kundel który gryzie wszystko i każdego ze strachu. Zostawice gejów w spokoju, jeśli nikomu nie robią krzywdy! :)