Tak jestem i odpowiadałem ci juz nie raz a ja kłutni nie zaczołem tylko napisałem ze mnie to nie interesuje a w dodakiscie reszte wielcy mi chrzescijanie tak walcza o papieza a niszcza wszystko o co on walczył zastanów sie co robisz!!!!!!!!!
Wersja do druku
Tak jestem i odpowiadałem ci juz nie raz a ja kłutni nie zaczołem tylko napisałem ze mnie to nie interesuje a w dodakiscie reszte wielcy mi chrzescijanie tak walcza o papieza a niszcza wszystko o co on walczył zastanów sie co robisz!!!!!!!!!
widocznie własnie ty słuchasz amiast czytać analfabeto jest MÓW a nie muw, a po zatym ty tez przy okazji sięzamknij bo do ciebie nic nie mówiłem.
Rozwin swoja wypowiedz... my niszczymy co?
z twoich wypowiedzi nie widac ze jestes chrzescijaninem ale widac że nie kochasz Jezusa...
Virus wlasnie wprowadzono zalobe narodowa - wiesz co to znaczy!?
Prosze Cie uszabuj wszystko i wszystkich.. jesli cos cie nie obchodzi to po prostu zamilicz...
Blagam Cie
Owszem masz prawo do wypowiedzi... ale prosimy nie dzis, nie teraz....
Dla wiekszoci jak widzisz ta osoba znaczyla o wiele wiecej niz mozesz pojac.....
Owszem nie wierze,ale w przeciwinstwie do Ciebie wiem co to szacunek,bo wynioslem to z domu.Jestes zalosny wszyczynajac klotnie w takim topicu !!! I nie pisz co ja moge o tym wiedziec,bo wiem wiecej niz Ci sie wydaje.To ze nie wierze w tej chwil nie znaczy ,ze nigdy nie wierzylem. Nie zamierzam sie z Toba klocic,bo wyznaje zasade - ustap glupszemu. EOT
[*]
I to ma być dobroc dla papieża tego uczył nie sadze widać jacy jesteście!!!!!!!
Jest mi żal takich ludzi jak ty! Juz sie nie bede wypowiadał w takim czasie...
Theraphos - Ciebie tez prosze... piszcie na GG klocice sie dalej...
NIe piszcie juz tutaj i nie klocice sie w tak znaczacy dzien....
Wszystkie koscioly sie jednacza w jednosc... Wszystko przez i dla Papieza
zaprzestanmy na tym...
:(
A skad ty to możesz wiedzieć masz racje nie kocham papieża ale on jest tylko wysłanikiem jak wielu dlamnie liczy sie tylko Bóg a wy niszczycie dzieło o ktore wielu walczyło miedzy innymi papiez!!!!!!!!!
niech żal jest, ale to tylko człowiek jak ja i ty, wiec prosze wiekrzość z was pewnie jest tylko wierząca jak idze do kościoła.wiem coś o tym
Virus i ŁŁŁsy - nie będe z wami kontynuwał konwersacji bo jestescie zamało kumaci zeby was zrozumiało 100 osób piszących w tym poscie i ok. 5.000 ludzi czytajacych tego posta.
jak nie wierzysz lub nie chcesz szanowac śmierci (nie chodzi o Papieża tylko o samą śmierc) to srał mnie to pies bo widze ze cię i tak nie przekonam, tylko jednak mógłbyś wnieśc troche szacunku dla osoby martwej, niewazne czy jest to papiez, menel z pod sklepu, czy wiewiórka, ważne ze nie zyje i trzeba uczcic jego duszę.
Wlasnie wrocilem z kosciola. Postawilem znicz. Pomodlcie sie za ojca swietego.... a ci ktorzy nawet sie nie chca modlic, to niech sie nie modla... I przepraszam za ostre slowa, ale jezeli sa ludzie, dla ktorych papiez jest nikim, to w dobrym tonie byloby, gdyby chociaz w tej jednej godzinie powstrzymali sie od *****enia farmazonow, ale pozwolili innym uczcic ... ich bliskiego, ktory odszedl. ;(
Bo za przeproszeniem i z calym szacunkiem, ale kur***a mnie bierze jak mam sie tlumaczyc z tego, ze probuje uczcic czlowieka, ktory przez cale zycie budzil we mnie gleboki szacunek i byl dla mnie kims wiecej, niz gwiazda w telewizji.
heh... nie pamietam, kiedy ostatnio bylem tak przygnebiony... mam przynajmniej nadzieje, ze to, czego nauczal nie pojdzie na marne.
(ps. tak... to nie bylo zgodne z regulaminem).
Virus - nie odzywaj sie.... zrobisz co zechcesz, ale to jest po prostu moja prosba...
niehc jakiś moderator zamknie posta lub najlepiej usunie....
Atrax tez włąśnie wrócilem z kościoła ... niewyobrazam sobie teraz świata bez Niego... odkąd jestem był on , teraz będzie kto inny ? to tak jakby inny ojciec ...
Masz racje zrobie co zechce ale nie powiedziałem ze on jest nikim tylko powiedziałem ze jes wielu takich jak on!!!!!!!
niewiem co teraz chciałeś przez to powiedzeć i czemu muwisz żę niewiem co to śmierć ja sie smierci nie boje i wiem że bede u Boga bo w niego wierze.
Zgadzam sie Papież nie jest bogiem a wy własnie tak sie zachowujecie !!!!!!!!!!
No i dobrze, ze jest wielu takich jak on, ale w dzisiejszym dniu chcemy uczcic wlasnie jego, a nie wielu takich jak on.
Zrozum to w koncu.
zreszta... mysle, ze ta konwersacja nie ma sensu.. Powinien ktos usunac ten watek, bo z pewnch wzgledow zrobil sie dosc niesmaczny.
Pozdrawiam, juz tu nie bede pisal.
Nie wierze w papieża ale był napewno wspaniałym człowiekiem.I nie widze sensu w tym żeby tak za nim płakać przeciesz on trafi tam gdzie każdy wierzocy człowiek bez wzglendu na to skąd był ale czy wierzył w Boga.
[*]
Powiniście zamknąć ten temet skoro był taki ważny dla was to czemu nie dacie mu odejść w spokoju????????? Tylko robicie a tego afere.
Virus - ciesz sie, ze zyja Twoi rodzice i Twoi dziadkowie... obys nigdy nie musial doswiadczyc straty kogos bliskiego.... Jezeli tego nie doswiadczyles, to nie rozumiesz bolu jaki sprawia innym taki moment... ale jezeli doswiadczyles, a nie potrafisz, to jestes glupi.
Czuje sie troche tak, jakby ktos wlazl na pogrzeb mojej babci i rzucil sie z pyskiem o to, ze chce uczcic jej smierc.... a na swiecie jest tyle schorowanych staruszek, ze po cholere ja sie modle za ta jedna.
Nie no sorry, ale to juz powoli zmienia sie w sraczke mysli...
Zreszta nie jestem lepszy, bo juz mialem sie nie wypowiadac.
Dobry wniosek... powinno sie juz zamknac temat.
Wierze, ze kazdy i tak oddal Mu czesc indywidualnie.
Nie pomogo już żadne modlitwy, dajmy mu spokuj i nie piszmy na każdym dzile o papieży to nie ma sensu.On jest tam gdzie powinen być, dla mnie był on tylko spoko człowiekiem i nic wiecej.
[*]
Jak był dla was taki ważny to dajcie mu odejść w spokoju a nie robicie jakies cyrki z tego że umarł dość nacierpiał sie w życiu więc po śmierci ma prawo odpocząć. Niech ktoś zamknie ten temat i dajcie mu spokuj bo to juz obłed nie wiem czy by mu sie to podobało co wy robicie.
[*]......................
<*>
Tego cie nauczyl papiez? Tak mu okazujesz szacunek...? I to z powodu, ze ktos ma nieco inne zdanie niz ty?
Ojciec Świety jest juz tam gdzie chcial byc...to jedyne pocieszenie dla mnie dizisiejszego dnia. Jestem zdruzgotany, odszedl najwspanialszy czlowiek w histrii naszego kraju o ile nie calego swiata. To tyle ode mnie. ZAmykam watek moze nie powinienem tego robic, lecz plakac mi sie chce gdy czytam to co pisze Virus. POprostu plakac... ludzie uszanujcie ta smierc....