Czy Agamy brodate sand fire wybarwiająsięrzeczywiście tak pięknie jak te na fotkach czy to kwesia faszerowania jakimiś barwikami etc ??
Wersja do druku
Czy Agamy brodate sand fire wybarwiająsięrzeczywiście tak pięknie jak te na fotkach czy to kwesia faszerowania jakimiś barwikami etc ??
I jeszcze jedna fotka
Jak dla mnie to fotomontaz, nie chce mi sie wierzyc zeby miala az tak intensywne kolorki...
nie tyle fotomontaż co po prostu te fortki nie przedstawaiają sand fire...
Zgadzam sie z KORSAKOW to nie sa sand fire nawet w zalczniku pisze ze to jest odmiana Sunburst a to jest co innego niz sand fire !
no ale czy to tak jest w rzeczywistosci.zeby sie potem okazalo za z czerwonego zrobi sie brazowy.czy czasem nie trzeba podawac pokarmu wybarwiajacego jak u ryb np paletkach czy pielegnicach
niestety istnieje sporo pokarmów wybarwiających specjalnie robionych dla brodaczy - te agamy czesto sa czerwone ale intensywności nabierają tak naprawdę po barwnikach. trzeba też uważać by nie trafić na bezpłodną hybrydę - bo są przepiękne ale niepłodne.
no i czytalem tez ze jest specjalne podloze ktore zabarwia agame
i zastanow sie czy warto faszerowac tak chemia agamki?? NIE ja jestem zakochany w zwyklym ubarwieniu szarym brazowym :)
a dostepny jest w polsce taki pokarm- wybarwiajacy, ile kosztuje??:>!!