-
Witam wszystkich
Witam,
Zaczne moze od paru słów o sobie ;)
Jestem Jadzwin i jestem z Krakowa....
Pajakmi zainteresowalem sie w sumie przypadkiem jakies cztery miesiace temu gdy u nas w biurze pojawil sie malutki krzyzaczek. Dalismy mu jedna much potem druga i tak sobie z nami zostal. Mamy go juz 4 miesiace i ciagle jest z nami ! Odbyl kilka wylinek, zyje sobie na wolnosci na jednym ze stolnkow (!) i juz nie przyjmuje pokarmu z pajeczyny tylko bezposrednio z reki ! Tak sie rozleniwil ze jego pajeczyny to o pomste do nieba wolaja :) A Zenek podjesc lubi :)
Dzisiaj wlasnie przeszedl kolejna wylinke i zaczyna sie robic duzy ;)
Tak mnie to wciagnelo ze zakupilem kilka dni temu B. Smithi :)
Na razie przypomina wieksza mrowke :) ale kiedys bedzie wielki....
Uff... Pewnie bede tutaj czesciej teraz zagladal bo niepokoje sie o malucha ktory w przeciwniestwie do Zenka nie ma u nas wymarzonego klimatu do zycia :)
Pozdrawiam serdecznie wszystkich
Jadzwin
-
Re: Witam wszystkich
-
-
-
Witam ...nie jesteś sam....jest nas wielu ..... :))
-
Witaj w gronie "pajęczarzy" i zycze dalszego rozwoju hodowli i jak najmniej błędów :)
-
witam seredecznie i bardzo prosze o przeczytanie faqu i częściowe przewertowanie forum rzed zadaniem pytania :D, a pewnie takie sie pojawią. Jeszcze raz witam w gronie pajęczaży.
-
Witam szczerze nowego pajeczaża mam tylko nadzieje że nie pójdziesz w ślady coniktórch i zaczniesz od czytania faq i opisów zanim zadasz jakieś pytanie a no i oczywiście poprzegladasz forum :]. To tyle życze udanej hodowli :]
-
Witamy :]
Przylaczam sie do prosby Kendzierzawca i Memphisa. To tak na wszelki wypadek :]
Ja tez zaczynalem od smithi.. kupowalem osobnika po 3 wylince... dopiero po 7 wylince stal sie widzialny :P
Pajaki to ciekawa hodowla i zaloze sie, ze nie poprzestaniesz na jednym gatunku :]
-
Więc i ja: Witaj w tym zaszczytnym gronie ;))