Re: Niejadek czy wylinka?
Temat tego rodzaju byl walkowany 10000000000% razy do Qrwy nedzy ( sorx znowu ) czlowieku zobacz archiwum i FAQ !! boze jak Mnie denerwuje takie osoby
Pająk ciemnieje przed wylinką. A to, że nie je to normalnie - pająk nie szczur nie je codziennie. Przyzwyczaj się do tego. Czasem będzie pościł dużo więcej niż tydzień.
A pozatym FAQ I ARCHIWUM!
ha !
jasne ze to nie jest normalne, Twoj ptasznik padnie :( kondolencje !
a na powaznie:
ptaszniki, jak pisał morda potrafia nie jesc o wiele dłuzej, nie przejmuj prawdopodobnie to wylinka !
Moze po prostu nie jest przyzwyczajony do łazącego pokarmu. Sprobuj usmiercic swierszcza i zostawic na noc pajakowi. Jezeli nie szykuje sie dowylinki, powinien cos skubnac.
nie masz sie czym przejmowac moja b.smithi jest po 3L i nie je od 2 tygodni, a nie zapowiada sie zeby zblizala sie wylinka.
Tylko się nie popłacz... Napisałem że jestem nowy i na wstępie przeprosiłem za pytanie, poza tym można się było domyślić z tytułu o co chodzi i ominąć mój post, takie trudne??? Co oznacza "10000000000% razy", naucz się pisać poprawnie, a jeśli masz bełkotać to lepiej nic nie pisz. Dziękuję wszystkim którzy na dzień dobry nie gnoją nowych uzytkowników.
Tu nikt nikogo ni gnoji! Buahahha. A moze dopiero powstaje jaksa fala...? Wiadomo cos o tym?