czy można w pokoju z ptasznikem (jest na półce, ok 1,8m nad ziemią) podłączyć do kontaktu(przy ziemi) podłączyć zapach elektryczny typu Ambipur?? NIe zaszkodzi on??
Wersja do druku
czy można w pokoju z ptasznikem (jest na półce, ok 1,8m nad ziemią) podłączyć do kontaktu(przy ziemi) podłączyć zapach elektryczny typu Ambipur?? NIe zaszkodzi on??
raczej nie powinien jesli to nie jest ten przeciw owadom to chyba nic nie bedzie w końcu pajaki chyba nie czuja zapachów :D
Bzdura
nie mozna takich rzeczy podlaczac w pokoju z ptasznikami
Ptaszniki zpachow nie czuja, ale tu chodzi o srodki chemiczne ktore unosz sie po calutkim pomieszczeniu.
Nic takiego nie mozna stosowac jak i pronto czy cos innego jeszcze
Heh ja okno otwieram jedynie, a ładnie pachnie w pokoju jak kurze powycieram na święta <hahaha>
a czy palenie w pokoju gdzie jest pająk może mu zaszkodzić??
Raczej nie, ja palę czasem i im nie zaszkadza. A słyszałem, że niektórzy bardzo dużo palą w pokoju z pająkami i też nie ma to żadnego wpływu na ich zdrowie.
Ja odradzam.
Żadnych zapaszków, Bygon'ów, sprayów owadobójczych. Wolę sobie powdychać miłe aromaty z terrariów niż potruć zwierzaki.
to co nawet sobie puścić bąka nie moge?? ja mam w pokoju Ambipur i zyją
Nie wiem, jak Wam, ale z mojego terra murinusa strasznie smierdzi. Zatem za ladny zapaszek tego uznac nie moge.