Mam pytanie z czego można zrobic terarium dla pajaka (kędzierzawy) znajomy polecił mi płyte osb ale gdy dowiedziałem się ile ona kosztuje to zrezygnowałem. Może macie jakiś inny pomysł??
Wersja do druku
Mam pytanie z czego można zrobic terarium dla pajaka (kędzierzawy) znajomy polecił mi płyte osb ale gdy dowiedziałem się ile ona kosztuje to zrezygnowałem. Może macie jakiś inny pomysł??
no, zostaej ci jeszcze szkol lub pleksi, ale to jest drozsze od OSB, ktos zrobil z klockow lego:) lub mozesz kupic jakiegos duzego funaboxa.
Kup akwarium (za 30 pln dostaniesz wystarczająco duże) i dorób siatkę wentylacyjną, wrzuć jakiś korzonek i podłoże, i starczy.
Ehhh, ludzie, wykażcie się inwencją...
no to właśnie tak teraz mam ale chce zrobić mu troche ciekawsze mieszkanko niż zwykłe cztery ściany
jak dobrze poszukasz to znajdziesz okazje ze kupisz gotowe terra za 30 widzialem takie nawet na tym forum w dziale "sprzedam"
POzdro
spoko dzięki :)
Naraska
acha jeszcze jedno
to terorium nie mógłbym zrobic ze zwykłej płyty wiurowej?? lub jakiejś innej TAŃSZEJ "deski"??
a jakaś inna płyta np. zwykła wiurowa lub jakaś inna "deska"?
Pocięte, nieoszlifowane szyby na terrarium kosztują w granicach 10zl. Nie opłaca się robić terrarium dla pajaka z OSB.
a czy jakaś inna "deska" albo zwykła płyta wiurowa będzie dobra
aha czy jeśli zrobie np.z tej płyty wiurowej to polakierowanie jej bezbarwnym lakierem nie zaszkodzi mojemu pajakowi??