5min.temu to nastapiło!!!opowiem wam wszystko pozniej!!teraz spadam do lakarza bo juz mi reka zesztywniała!!
Wersja do druku
5min.temu to nastapiło!!!opowiem wam wszystko pozniej!!teraz spadam do lakarza bo juz mi reka zesztywniała!!
co nastapilo? co nastapilo? uderzyles sie w raczke mloteczkiem? ..... halo? zyjesz?
masz sie czym chwalic.. :(
kup sobie kurde naja naja, albo C. atrox`a ......
dobrej zabawy (????)
Heh, tak to jest jak sie trzyma jadusy na chalupach. Ehhh
a wiec cała noc nie spałem:(mam dłoń 2 razy wieksza..tak mi napuchła...bul jest przeszywajacy:(kqmpel powiedził mi ze jesli nie mam zadnych innych objawów poza opuchlizna to powinno byc dobrze(reka ci opuchnie i to wwszystko).Tzn po tygodniu okolo powinno opuchniecie zniknac,pocieszył mnie!!jak bedzie ze mna gorzej to dam znac,siema....
No ładny numer! Ale w sumie jeśli wąż ugryzł właściciela to nie jest tak źle.Gorzej jak by to uciekło i ugryzło sąsiada.Wtedy to byłby problem.
To moim zdaniem dobrze ze ktos opisuje ukaszenie.Hodowcow bananowek jest chyba sporo.Pozdrawiam
Dlatego w zyciu nie zdecyduje sie na cos jadowitego!!
Pozdrawiam SamsoN
Jak cię dziabnął jakiś jadus, którego jad nie jest uznawany za śmiertelny czy bardzo niebezpieczny (czyli np. jad trwożnicy) to wystarczy do łóżeczka, dużo pić i zażyć Wapń (Calcium) najlepiej rozpuszczalne.