Zostalem oszukany przez tego cwaniaczka sprzedal mi dwa pajaki brahypelma smithi co sie jednak po czasie ... okazalo ze to wcale nie dwa smithi ... OSZUST !!!
Wersja do druku
Zostalem oszukany przez tego cwaniaczka sprzedal mi dwa pajaki brahypelma smithi co sie jednak po czasie ... okazalo ze to wcale nie dwa smithi ... OSZUST !!!
A co to było?
heh, skasowali mi posta z innego forum :-/
Nie spodziewałbym się czegoś takiego po myszy, może jednak jakieś dokładne informacje ew. foty, bo takie oskarżenia brzmią bynajmniej dziwnie i mogą być zwykłym oczernianiem.
jakos nie wierze w to ,znam faceta od 2 lat i nigdy nie zrobil nikogo w konia.
Po której wylince są te smithi?
ja też z nim nie mam żadnych złych doświadczeń :/ Domyślam się że możesz być kolejnym gostkiem który oskarża kogoś bo sie nie zna.... wiesz chyba że małe smithi nie wyglądają jak dorosłe?? A moze zaszła pomyłka?? wogóle gadąłes z nim czy od razu postanowiłeś napisac tego posta??
oczywiscie ze od razu na forum musiał pisać... zresztą wali mnie juz to teraz skoro jestes taki wspaniałomyślny...
pozatym po co miałbym kogos oszukiwac, co najwyżej posłałem dalej co sam kupiłem jako smithi
pozdrawiam
Mysza1983 z pracy
A czemu uważasz, ze to nie smithi? Wyślij zdjęcie pajączka, udowodnij to jakoś.... coś takiego każdy może napisać.
Michała znam dobrze i nie wierzę aby ciebie przewalił jak i pewnie inni z forum tez nie wierzą, i to jeszcze na dwa smithi, a co dostałes w zamian 2 versi??
Mysle że te oskarzenia to totalna bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Nieoskarza sie ludzi bez dowodów PAMIETAJ O TYM!!!!!