witam mam takie pytanie chce kupic węża czy sklep gekon jest wiarygodnym sprzedawcą
Wersja do druku
witam mam takie pytanie chce kupic węża czy sklep gekon jest wiarygodnym sprzedawcą
Mówią że tak.... ale dla mnie ten sprzedawca jakiś przytłumiony!!!
Wiarygodnym napewno, ale czasami cholernie drogim.
wiarygodny napewno - robiłem z nim interesy , co do cen bywaja drogie , ale chyba jako jeden z nielicznych potrafi miec naprawde poszukiwane gatunku i to mu sie ceni . pozdrawiam i bardzo polecam
hmm zwierzęta będą prawdopodobnie dobrej jakości, ale sklep jakoś mi do gustu nie przypadł - obsługa jakby niedosłysząca, a i ceny wysokie.
a jak jest z wysyłką zwierząt czy są wysyłane w dobrych warunkach i nie grozi im wychłodzenie
Co do transportu to z autopsji nie wiem ale widziałem stronkę jednego kolesia co kupował w Gekonie na transport i jak narazie jego Agama Brodata ma się jak najbardziej w pożądku! A jak chcesz kupować w Gekonie to dobrze wybrałeś, ale lepiej nie przychodź tam zwiedzać bo chyba sprzedawcom się to nie podoba(szczegulnie panu) :P Wolą raczej konkretnych kontrachentów ;) Ale ogólnie sklepik wpożo - wkońcu ziomale ;) \m/(^___^)\m/
ja powiem tak:
-jesli chodzi o sprzedawców, głownie pana, to sczerze mówiąc się go boje, raz na mnie tak spojrzał, że kupiłem coś co mi wcale nie było potrzebne.
-jesli chodzi o zwierzęta to moim zdaniem towar pierwsza klasa, widać, że naprawde że ci państwo wkładają w te zwierzaki tyle serca ile tylko mogą i pewnie to najbardziej odbija się na cenach- przykład w biofilu gekon ulikowskiego kosztuje 70zł, w gekonie 450zl - niezle nie??
Chciałbym przeprosić wszystkich których mogłem potraktować "z góry", jednak prosze tu także o zrozumienie ponieważ dziennie odwiedza nas mnóstwo ludzi którzy niestety niepotrzebnie stresują zwierzęta, stukając w szyby lub np. wyjmują i obracają pudełka z wężami. Dlatego czasem możliwe jest że tak reaguję na innych ludzi za co jeszcze raz serdecznie przepraszam. Odnosząc się do cen niestety Tango się pomylił, ponieważ Gekon Ulikowski kosztuje w Biofilu tak jak pisze 70 zł a w Gekonie nigdy ich nie było. Zakładam iż pomylił go z gekonem o nazwie: Undowoodisaurus milli który faktycznie kosztuje 450 zł. Pozdrawiam
fakt przepraszam, źle looknołem na stronie