Umowa miedzy fibus13 a Sword
Z uwagi na to,ze ja i moj kontrahent sie pare razy przejechalismy,wolimy spisac umowę :) oto jej treść:
Ja fibus13 zobowiązuje się do kupna pająka P.Murinus L8 od uzytkownika Sword.Pająk nie ma jednej nogi (na 99% samica).Paczka bedzie za pobraniem
Prosze o nie usuwanie posta gdyz jest to wazne.Z gory dzieki
Re: Umowa miedzy fibus13 a Sword
Z uwagi na to,ze ja i moj kontrahent sie pare razy przejechalismy,wolimy spisac umowę oto jej treść:
Ja Sword zobowiązuje się do wyslania pająka P.Murinus L8 do uzytkownika fibus13.Pająk nie ma jednej nogi (na 90% samica).Paczka bedzie za pobraniem
Prosze o nie usuwanie posta gdyz jest to wazne.Z gory dzieki
to na 90% samica czy na 99%? ;)))
Kolega sie pomylil :) na 99%
Kolega sie nie pomylił na 90% :)
Robiłem "deal" z fibus'em i osobiście nie mam nic do zarzucenia !!!!
A tak poza tym, to dobry pomysł z umową.
niby tak, ale jak ktos kogos bedzie chcial w ch*** zrobic to i tak zrobi, moim zdaniem taka umowa nic nie da, bo jesli pajak nie daj boze dojdzie martwy, w koncu to poczta polska, to i tak panowie zaczna sie klucic.
Sorry ,a co sie stanie jak okaze sie samcem ?? !!! Umowa bedzie nie wazna ??? Nie kumam takich ,akcji - jak tos jest oszustem to kanarkiem nie zdechnie :]
No trochę racji macie.
Można kogoś "wpuścić w kanał' po spisaniu umowy u notariusza. Tu przynajmniej wiadomo, że pewna umowa została zawarta i w przypadku przekrętu, któras ze stron bedzie miała dodatkowy argument.
'Jak słusznie samael zauważył, umowa, jeżeli jest niezgodna ze stanem faktycznym, automatycznie staje sie nieważna (KPC) Ale to przecież ta niby-umowa to tylko, nazwę to "na wszelkij słuczaj" :)
W własnie Shinigami chodziło mi o oszustwa, a nie śmierć wysłanego pająka czyli, że transakcja dochodzi do skutku.
JAsne wyobrazcie sobie co by bylo jakby tak wswzyscy sobie taki umowy tu wymyslali. TO niezbyt dobry pomysl z waszej strony. MAcie dzial sprzedam gdzie sa oferty. reszte juz polecam zalatwiac na priv.