Witam, moglibyście wmontować emopty do forum. Niby głupia sprawa ale się człowiek przyzwyczaja.
Pozdro. Greg
Wersja do druku
Witam, moglibyście wmontować emopty do forum. Niby głupia sprawa ale się człowiek przyzwyczaja.
Pozdro. Greg
A niby po co?????????????
A niby po co robić cokolwiek ??
Mi się takie cusia podobają i może innym też by się podobały. poza tym trochę to podniesie kolorystykę forum.
Greg
Jakby sie innym podobaly to by juz tu byly.
A jak chcesz emotki to zapraszam na terrarystyke. Bedziesz mial kolorowo i super.
Zamiast zwracac uwage na text bedziesz myslal o migajacych buziach od ktorych oczoplonsu mozna dostac, ale skoro lubisz tro tal jak mowie:
Terrarystyka.pl stoi otworem
dokładnie. Już kiedyś padł ten pomysł (za moją sprawką zresztą ;) i nie przyjął się. Teraz jak tak patrze, to faktycznie jest to głupi pomysł.
Nazar dobrze mówi. Jeżeli ktoś chce, to niech przeniesie sie na terrarystyka.com.pl.
Wszystko, tylko nie emotikony! Potem ludzie wariują i nie można trafic na normalny tekst bez wykrzykników mnozonych razy sto, dziesięciu powykrzywianych mordek w każdej linijce tekstu i innych infantylnych wymysłow. Moze kiedys wrócimy do pisma obrazkowego, ale mam nadzieję, że tego nie dozyję.
Pozdrawiam
Natalia
Ja tez sobie tak 2 lata temu myslalem o emotach na tym serwisie i jednak doszedlem do wniosku, ze nie maja one kompletnie zadnego sensu, bo ludzie zamiast pisac wiadomosci, skupiliby sie na <LOL>'ach i na innym gow***. Jestem na NIE :). Uwazam, ze tradycyjne buzki tekstowe wystarcza tu zupelnie, a i tak czasem sa naduzywane (ale to rzadko ;)
Ja też jestem przeciwko tak jak koledzy powyżej
Emotki sux, wygląda to dziecinnie i cukierkowo. Zwykłe wystarzcają i też nie jest ich wcale mało.
Emotsy sie przydają na forach mniej poważnych, kolrowych. Jak by były emotsy to zaraz by było pełno postów w kórych 90% to mrugające g***a