Samica imieniem Curacao w pudle transportowym. 70cm, od pana Lisika, import z Ghany. Ma bardzo miły charakter i zasypia mi zwinieta na barku :) poniżej nastepne zdjęcie
Wersja do druku
Samica imieniem Curacao w pudle transportowym. 70cm, od pana Lisika, import z Ghany. Ma bardzo miły charakter i zasypia mi zwinieta na barku :) poniżej nastepne zdjęcie
i kiełbasa z boku
Przepiękna!!!:) tak z ciekawości ile za nią dałaś ??
tylko 400zł
Świetny wąż ! chyba przed wylinką..... generalnie pytony to najpiękniejsze z węży.wg.mnie.Pozdrawiam!
zajebista
skad pomysl ze jest przed wylinka :> porpsotu drugie foto bylo robione przez szybke
Double jeżeli chcesz mnożyc regiusy nie wyciągaj jej za często. Ogranicz bezpośredni kontakt do minimum. Ale wężyk bardzo fajny, jeżeli uda Ci się rozmnożyc i okaże się to genetycznym pasem będzie fajnie. Niestety jest to mało realne...
Witam,
ładny regiusek :)
Ale na dziedziczenie tej cechy bym nie liczył - wszystkie regiusy zanim trafią na rynek, jeszcze w Afryce są już dokładnie "przebrane" przez przedstawicieli największych hodowców. Raczej nie wypuścili by z rąk czegoś wyjatkowego - genetic striped kosztuje kilkanaście tysięcy dolarów :)
Ale wężyk słodki, naprawdę.
powodzenia
dziekuje za pozytywne komentarze i rady :)