Mam pewien pomysł... napewno są wśród nas zapaleni komputerowcy i zapaleni hodowcy. Wykorzystajmy to! Możemy sami zaprojektować stronę o hodowli naszych pupili, umieścic ciekawe opisy, ew. fotki. Pisze się ktoś na to?
PozdRowioNkaaa
Wersja do druku
Mam pewien pomysł... napewno są wśród nas zapaleni komputerowcy i zapaleni hodowcy. Wykorzystajmy to! Możemy sami zaprojektować stronę o hodowli naszych pupili, umieścic ciekawe opisy, ew. fotki. Pisze się ktoś na to?
PozdRowioNkaaa
ta stronka mi odpowiada i nie potrzebuje innych ta jest spox i tyle!
Masz racje ale powiedz, nie bylo by milej?
Jest Juz takie coś ...
http://www.terrarystyka.com.pl
Wlasnie, jest duzo takich stronek, ale jesli moglbys cos takiego stworzyc, miejsce na serwerze, nowi normalni ludzie ( bo na tych najpopularniejszych nie zawsze tacy sa) itp. to jest to dobry pomysl. Jak cos to ja sie na to pisze, ale watpie czy stworzysz dobra konkurencje dla terrarium.com.pl i terrarystyki.pl, a wiem ze i tak sa w drodze nastepne i to tez bardzo dobre stronki :)
No wiec najpierw musimy zebrac minimum 5 osob w tym co najmniej 1 oprocz mnie co sie jako tako zna na pc...
Posłuchaj ... dobry serwis musi miec dobry serwer ... a to na początku wiąże się z kosztami.
Jeżeli jest juz dobra strona i mja wielu odwiedzających to przez rok pieniądze na serwer zostaną wyrzucone w błoto. Po roku wiele moze się zmienić.
Mozna założyć oczywiście na darmowym serwerze ... ale jeżeli ma to byc profesjonalne to nie polecam.
Prędzej chybaby chwyciło jakby to była strona jak zrobić terra, zamontować oświetlenie itp. Techniczne strony a nie opisy gatunków ...
Oczywiście to jest moje zdanie i mogę się mylić ..
najlepsza stronka to http://www.terrarium.com.pl/ i to chyba wystarczy jest tu wszystko (prawie ;) )
Moim zdaniem zły pomysł.
lepiej prześlij swoje pomysły, lub zaproponuj pomoc przy tworzeniu tej stronki Nookowi. Myśle, że lepiej udoskonalać co jest niz tworzyć nowe. Grozi to tym ze terraryści się rozejdą po stronkach i na żadnej nie bedzie pożądnej ekipy
Jeśli chodzi o amatorską stronke to czemu nie ale na profesjionalną nie ma co sie porywać.