Zapraszamy (bo nie tylko ja) na nowy, szybko rozrastający sie serwis wyłącznie na temat pająków. Co pare dni dochodzą nowe opisy, jest galeria, czat, forum... Zapraszam www.arachnea.pl
Wersja do druku
Zapraszamy (bo nie tylko ja) na nowy, szybko rozrastający sie serwis wyłącznie na temat pająków. Co pare dni dochodzą nowe opisy, jest galeria, czat, forum... Zapraszam www.arachnea.pl
nom, ja tez zapraszam!!!
Juz niedlugo znajda sie tam owoce mojej ciezkiej pracy... :D hehe :)
Hmm stronka super...moze i jakos wloze swoj wklad do rozwoju tego serwisu:)
dolacze sie do reszty.
POLECAM
ooooo w morde jesnym słowem suppppppper
Stronka ciekawa mozna znalezc ciekawostki tylko szkoda ze zamieszczacie takze "nie swoje fotki" tak mi sie wydaje, a po 2 kopiujecie opisy myslalem ze przeczytam cos nowego o versicolor a tu zkopiowany z TCP i do tego nie napisane ze to z naszego portalu :-) nie wiem byc moze ze dostales zgode ale mi sie wydaje ze ten opis awikularia zrobila wlasnie dla tego portalu :-)
to takie moje skromne opinie.
a ogolnie TRZYMACJIE TAK DALEJ bo portalik robi sie spoko.
stary :) hehe wszystkie opisyy zostały nadesłane nam przez gościu którzy pisali je tutaj,jak nie wierzysz prosze sie zapytać i zaznaczam, ZADEN OPIS, ZADNE ZDJECIE, nie jest kopiowane po uprzednim zapytaniu autora,a inna sprawa to wszystko wpływa do nas od autorów.
dokladnie, sam jeszcze rozmawialem z Awikularia o te opisy ;]
aha nie to gitara :) tylko szkoda ze jest taki sam jak na TCP bo go juz maglowalem z 10 razy :]. A co do zdjec to po prostu wydawalo mi sie ze widzialem gdzies fotki kilku avicularii, ale byly po prostu podobne :-)
ok wiec opis versi zostanie zmieniony.